Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Rogue Spirit

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1554970

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 5 055 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A valóság és a szellemvilág most összefonódik: győzd le a Káosz seregeit, hogy megmentsd Midra Királyság népét a démoni megszállóktól.

    A Rogue Spirit egy 3D rogue-lite akciójáték könnyű lopakodó elemekkel. Játssz Midra Királyság Hercegének Szellemeként, birtokolj ellenséges karaktereket, és sajátítsd el egyedi képességeiket, hogy harcolj a földedet megrontó gonosz jelenléttel.

    Jellemzők:
    • Akciójáték lopakodó elemekkel egy szélhámos-lite játékhurokban
    • Játssz Midra hercegének állhatatos szellemeként
    • Rendelkezz az ellenségekkel, akikkel harcolsz, és sajátítsd el a harci tulajdonságaikat, hogy a legjobban menj a csatába
    • Sajátítsd el a különböző karakterek játékstílusait, fejleszd képességeidet, és alkalmazkodj a folyamatosan változó világhoz
    • Fedezze fel Midra csodálatos királyságát, és ismerje meg legendáit és történetét
    • 20 karakter különböző képességekkel, fegyverekkel és játékstílusokkal
    • 10 procedurálisan generált szint 5 különböző életközösségben
    • Több tucat esszencia és készség, amelyek mindegyike más és más
    • Oldja fel az állandó frissítéseket a futtatások között
    • Titkok és főnökök várnak rád
    • Hagyományos ázsiai minták ihlette 3D grafika


    Játssz Midra Királyság hercegének szellemeként, és fedezd fel a földedet.


    Legyen birtokában ellenséges karakterek, hogy elnyerje egyedi képességeiket, és a harci stílusát a különböző körülményekhez igazítsa.


    Szabadítsd fel Királyságodat, harcolj a gonosz jelenléttel, amely megrontotta otthonodat.

    Bevezetés a Rogue Spirit világába:

    Évezredeken át Midra Királyság népe viszonylagos harmóniában és békében élt. Nemzedékről nemzedékre újra és újra elmesélték a legrégebbi meséket. A történetek a nagy káoszról szólnak: egy démonkirályról, akit rég elfeledett korok hőse pecsételt meg. Idővel az ország lakói legendává, majd mítosszá változtatták a mesét, mígnem teljesen feledésbe merült.

    Napok teltek el ebben a békés álomban. A lakosok nem törődtek saját félelmetes múltjukkal, ami meggyengítette a Démonkirályt rejtő börtön láncait, mígnem egy napon végül elszakadtak. A káosz felébredt, és az elfeledett múlt rémisztő rémálmai újra életre keltek. Ismét ismerte a föld minden lakója – gyermek, felnőtt és idős egyaránt. Félelmet hintett a bátrak szívébe, mivel elkerülhetetlen háború jött vele. Azok, akik tudtak harcolni, megtették, és elestek. Akik nem voltak elég erősek a harchoz, azokat megszállta a démoni energia. A káosz egyetlen harcos testét sem hagyta magára, és beszívta a seregébe. Túszokat nem hagyva maga mögött, minden társadalmi osztály és fajta lakosait magába foglalta, a alantas koldusoktól a legnemesebb urakig. Ereje annyira elképzelhetetlenné vált, hogy egyetlen halandó sem tudott ellenállni neki.

    Végső megoldásként az Utolsók, az elfeledett kolostor szerzetesei, akik még emlékeznek az egykor történtekre, elvégezték a megidézési szertartást, hogy visszahozzák a szellemvilágból Hősünket, aki elzárta a káoszt a távoli múltban.

    Játssz a Szellemként, a Midra Királyság Hercegének megidézett Szellemeként, aki a földeden vándorol. Ha áthaladsz a királyságod falvain, erdein és mocsarain, le kell győznöd és birtokba kell venned az ellenségeidet, hogy elsajátíthasd képességeiket, és a harci stílusodat a különböző körülményekhez igazítsd. Minden legyőzött ellenség egy lehetőség a túlélésre nagyobb eséllyel rendelkező test számára.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2021-09-01
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Rogue Spirit termékhez

    Hasonló termékek