Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Rogue Spirit

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1554970

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 310 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A valóság és a szellemvilág most összefonódik: győzd le a Káosz seregeit, hogy megmentsd Midra Királyság népét a démoni megszállóktól.

  A Rogue Spirit egy 3D rogue-lite akciójáték könnyű lopakodó elemekkel. Játssz Midra Királyság Hercegének Szellemeként, birtokolj ellenséges karaktereket, és sajátítsd el egyedi képességeiket, hogy harcolj a földedet megrontó gonosz jelenléttel.

  Jellemzők:
  • Akciójáték lopakodó elemekkel egy szélhámos-lite játékhurokban
  • Játssz Midra hercegének állhatatos szellemeként
  • Rendelkezz az ellenségekkel, akikkel harcolsz, és sajátítsd el a harci tulajdonságaikat, hogy a legjobban menj a csatába
  • Sajátítsd el a különböző karakterek játékstílusait, fejleszd képességeidet, és alkalmazkodj a folyamatosan változó világhoz
  • Fedezze fel Midra csodálatos királyságát, és ismerje meg legendáit és történetét
  • 20 karakter különböző képességekkel, fegyverekkel és játékstílusokkal
  • 10 procedurálisan generált szint 5 különböző életközösségben
  • Több tucat esszencia és készség, amelyek mindegyike más és más
  • Oldja fel az állandó frissítéseket a futtatások között
  • Titkok és főnökök várnak rád
  • Hagyományos ázsiai minták ihlette 3D grafika


  Játssz Midra Királyság hercegének szellemeként, és fedezd fel a földedet.


  Legyen birtokában ellenséges karakterek, hogy elnyerje egyedi képességeiket, és a harci stílusát a különböző körülményekhez igazítsa.


  Szabadítsd fel Királyságodat, harcolj a gonosz jelenléttel, amely megrontotta otthonodat.

  Bevezetés a Rogue Spirit világába:

  Évezredeken át Midra Királyság népe viszonylagos harmóniában és békében élt. Nemzedékről nemzedékre újra és újra elmesélték a legrégebbi meséket. A történetek a nagy káoszról szólnak: egy démonkirályról, akit rég elfeledett korok hőse pecsételt meg. Idővel az ország lakói legendává, majd mítosszá változtatták a mesét, mígnem teljesen feledésbe merült.

  Napok teltek el ebben a békés álomban. A lakosok nem törődtek saját félelmetes múltjukkal, ami meggyengítette a Démonkirályt rejtő börtön láncait, mígnem egy napon végül elszakadtak. A káosz felébredt, és az elfeledett múlt rémisztő rémálmai újra életre keltek. Ismét ismerte a föld minden lakója – gyermek, felnőtt és idős egyaránt. Félelmet hintett a bátrak szívébe, mivel elkerülhetetlen háború jött vele. Azok, akik tudtak harcolni, megtették, és elestek. Akik nem voltak elég erősek a harchoz, azokat megszállta a démoni energia. A káosz egyetlen harcos testét sem hagyta magára, és beszívta a seregébe. Túszokat nem hagyva maga mögött, minden társadalmi osztály és fajta lakosait magába foglalta, a alantas koldusoktól a legnemesebb urakig. Ereje annyira elképzelhetetlenné vált, hogy egyetlen halandó sem tudott ellenállni neki.

  Végső megoldásként az Utolsók, az elfeledett kolostor szerzetesei, akik még emlékeznek az egykor történtekre, elvégezték a megidézési szertartást, hogy visszahozzák a szellemvilágból Hősünket, aki elzárta a káoszt a távoli múltban.

  Játssz a Szellemként, a Midra Királyság Hercegének megidézett Szellemeként, aki a földeden vándorol. Ha áthaladsz a királyságod falvain, erdein és mocsarain, le kell győznöd és birtokba kell venned az ellenségeidet, hogy elsajátíthasd képességeiket, és a harci stílusodat a különböző körülményekhez igazítsd. Minden legyőzött ellenség egy lehetőség a túlélésre nagyobb eséllyel rendelkező test számára.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2021-09-01
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Rogue Spirit termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek