Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Rowenta SF4620F0 Express Shine hajvasaló papajás mikro kondicionálóval

  Kategória: Hajvasalók

  Cikkszám: SF4620F0

  • 15 945 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A Rowenta Express Shine egy teljesen új szintre emeli a hajvasalást. A papajás mikro kondicionálónak és a kerámia lapoknak köszönhetően ragyogóan fényessé teszi haját. Ez a hajvasaló teljeskörű megoldást nyújt: 8 hőmérséklet beállítás, beleértve a 170 °C-os hőmérséklet melletti kíméletes hajvasalást és a 210 °C-os hőmérsékletnél végzett intenzív hajvasalást is. 2 az 1-ben használat, így göndörítheti is vele haját, fejlett túlmelegedés-megelőző technológia, egy mozdulattal végzett hatékony hajvasalás a mozgó vasalólapoknak köszönhetően, 30 másodperc alatti gyors felmelegedés és még sok más.

  HAJVASALÓ PAPAJÁS MIKRO KONDICIONÁLÓVAL A RAGYOGÓAN FÉNYES HAJÉRT.

  A Rowenta Express Shine hajvasaló az Ön új hajformázó társa.  Olyan gyönyörű megjelenést és csillogó ragyogást kölcsönöz hajának nap mint nap, hogy mindenki megfordul majd Ön után az utcán. Tapasztalja meg a ragyogóan fényes haj új dimenzióját! A papajás mikro kondicionáló és a kerámialapok kombinációja könnyű siklást és ragyogán fényes, sima hajat biztosít. 8 hőmérséklet beállítás - beleértve a 170 °C-os hőmérséklet melletti kíméletes hajvasalást és a 210 °C-os hőmérsékletnél végzett intenzív hajvasalást. Emellett számos fejlett funkciót kínál ahogyan egy kifinomult hajformázó eszköz esetében dukál.

  Hajvasalás, ami ragyogó fényt biztosít

  Tapasztalja meg a kókuszos mikro kondicionálóval kombinált kerámia lapokkal végzett hajvasalást. A végeredmény selymesen sima és egyedülállóan csillogó haj.

  Csillogó, sima haj

  A különleges kerámiafelület az antisztatikus hatással ötvözve könnyű siklást biztosít és sima, rugalmas és ragyogóan fényes hajat kölcsönöz.

  Hajformázás 2 az 1-ben

  A Liss & Curl funkció sokkal több, mint egy egyszerű hajvasalás - tökéletes, egy mozdulattal elvégezhető hajformázás, legyen szó elbűvölő hullámokról, vagy  tökéletesre vasalt hajról.

  A hőmérséklet sokoldalú kezelése

  8 állítható hőmérséklet-fokozat LCD kijelzővel, 140 °C -tól 210 °C-ig. Beleértve az intenzív 210 °C-os beállítást az intenzív hajvasalásért és a kíméletes, 170 °C-os hőmérsékletnél történő használatot, amely óvja haja egészségét.

  Túlmelegedés elleni védelem

  Fejlett technológia, amely rendkívül praktikus és zavartalan működést eredményez. A digitális hőmérséklet-érzékelő technológiá folyamatos szabályozást és optimális beállításokat tesz lehetővé, így megelőzi a készülék túlmelegedését.

  Hatékonyság egyetlen mozdulattal

  A mozgó vasalólapok rendszere állandó és optimális kapcsolatot biztosít a lemezek és a hajszálak között, így egyetlen húzással tökéletes eredmény érhető el.

  Gyors felmelegedés

  A gyors, 30 másodperc alatti felmelegedés ideális funkció a sietős reggeleken - néhány pillanat alatt tökéletes frizurával léphet ki az ajtón.

  Praktikus funkciók

  A zárrendszer egyszerű és aggodalom nélküli tárolást biztosít, míg a 360 °-ban el forgatható kábel szabadabb mozgást és kényelmesebb hajformázást tesz lehetővé.

  Bevonat Kerámia bevonat
  Ionizáló funkció Nem
  Vizes hajon alkalmazható Nem
  Gyors felmelegedés Igen
  Hőmérséklet szabályozás Igen
  Maximális hőmérséklet 210ºC
  Szín
  • Fekete
  • Bronz
  Súly (bruttó) 1.19 kg
  Egyéb tulajdonságok
  Ionizálás: 0
  Ajánlott: Kiegyenesítés
  Maximum hőmérséklet: 210°C
  Teljesítmény: 39W
  Hőmérséklet fokozatok: 8
  Gőzfunkció: 0
  Bevonat anyaga: Kerámia
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Rowenta SF4620F0 Express Shine hajvasaló papajás mikro kondicionálóval termékhez

  Hasonló termékek