Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Royal Kludge RKH81 RGB mechanikus angol billentyűzet Sky cyan switch fehér (RKH 81 skycyan green)

    Kategória: Billentyűzet

    Cikkszám: RKH 81 skycyan green

    • 37 935 Ft
      Nettó ár: 29 870 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Számos lehetőség
    A Royal Kludge billentyűzetet számos felhasználási forgatókönyv figyelembevételével fejlesztették ki.
    Fel van szerelve 2 USB-C porttal, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathatsz hozzá. Kompatibilis telefonokkal, tárolóeszközökkel, egerekkel, fejhallgatókkal, és ez még nem minden!
    Ráadásul egy speciális borítást is mellékeltek hozzá, amely megvédi a billentyűzetet a portól és a víztől.
    Ráadásul, ha játékrajongó vagy, ez a billentyűzet neked is szól! Lehetővé teszi a kapcsolók szabad cseréjét, és a mellékelt speciális billentyű megkönnyíti ezt a feladatot.

    Okos kialakítás
    Ami a Royal Kludge billentyűzetet kiemeli a többi közül, az az átgondolt dizájn. Robusztus anyagokból készült, ami rendkívül tartós és ellenállóvá teszi.
    Ráadásul többrétegű szerkezete csökkenti a zajt, így halkan fog működni, és nem zavarja a szobában tartózkodó többi embert.
    Ezenkívül nagyobb billentyűkkel van ellátva, a jobb munkakomfort érdekében. Csúszásmentes lábakkal is rendelkezik, így mindig a helyén marad.

    Az Ön igényeire szabva
    A Royal Kludge billentyűzet alkalmazkodik az Ön igényeihez. A dedikált PC-s alkalmazásban az Ön elvárásainak megfelelően módosíthatja a beállításait.
    Többek között megváltoztathatja a billentyűk használatát vagy kiválaszthatja a kívánt háttérvilágítást. Így a billentyűzet személyre szabhatóvá válik, és a munka még kényelmesebbé válik!

    Számos kombinációs lehetőség
    A Royal Kludge reagál az Ön igényeire, és lehetőséget ad arra, hogy akár 3 különböző módon is csatlakoztassa a billentyűzetet!
    Ha a hagyományos megoldások híve - válassza a vezetékes, kábeles csatlakozást.
    Ha azonban meg szeretne szabadulni a kusza vezetékektől, csatlakozzon a kiválasztott eszközökhöz 2,4 GHz-es hálózaton vagy Bluetooth-on keresztül (melyben akár 3 eszközhöz is csatlakozhat egyszerre).
    Ráadásul a billentyűzeten található speciális kapcsolónak köszönhetően kényelmesen válthat a csatlakoztatott eszközök között.

    Hosszú akkumulátor-üzemidő
    Aggódik amiatt, hogy a billentyűzete akkor veszíti el az energiáját, amikor a legkevésbé számít rá? A Royal Kludge segítségével ezeket a félelmeket maga mögött hagyhatja!
    3750 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így akár 220 órán keresztül is képes működni.
    Ráadásul speciális kijelzővel van ellátva, amely tájékoztat a töltöttségi állapotról. Mostantól kezdve mindig időben megújítja az energiáját!

    RGB háttérvilágítás
    Adjon több színt munkájának! A Royal Kludge billentyűzet RGB háttérvilágítással van felszerelve, akár 16,80 millió színnel.
    Ráadásul 14 különböző üzemmód is a rendelkezésére áll. Állítsa be a színeket az aktuális hangulatához vagy játékához, és adjon egyedi megjelenést billentyűzetének!

    Nagyfokú kompatibilitás
    A Royal Kludge eszköz nagyszerű kompatibilitást mutat, így nem kell aggódnia amiatt, hogy nem működik a hardverével. Működik telefonokkal, egerekkel, fejhallgatókkal, de nem csak ezekkel!
    Az Ön által használt operációs rendszer miatt sem kell aggódnia, mivel ez a billentyűzet működik Windows, iOS/ Mac OS, Android és Linux operációs rendszerekkel.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek