Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ruijie Wi-Fi 6 AX3000 access point (RG-AP820-L(V3))

  Kategória: Csatlakozási pontok

  Cikkszám: RG-AP820-L(V3)

  • 58 570 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A menedzsment hatékonyságának és vezeték nélküli biztonságának feltörő kihívásaira az összes Ruijie vállalati hozzáférési pont támogatja a hibrid felügyeleti módot. Akár önálló AP-ként (Fat Mode) vagy menedzselt AP-ként (Fit Mode és Cloud Managed Mode) telepítve, az AP automatikusan felismeri a működési módot, a firmware-frissítés során nem igényel különösebb erőfeszítést. A további biztonsági és működési funkciók érdekében azt javasoljuk a vállalati ügyfeleknek, hogy a szükséges funkcióktól és kapacitástól függően válasszák az alábbi lehetőségek egyikét:

  Nyilvános felhő: A Ruijie Cloud  – A Ruijie Public Cloud szolgáltatás (az RG-MACC által üzemeltetett) a kkv-k szegmensét célozza meg integrált captive portállal, hitelesítéssel (például PPSK az alkalmazottak számára, Facebook, utalvány, fiók stb.) és jelentési funkciókkal. A Ruijie Cloud Mobile App (ingyenes letölthető) alkalmazással együtt a kkv-ügyfelek karnyújtásnyira biztosíthatják és kezelhetik hálózataikat.

  Hibrid felhő: RG-WS sorozatú vezeték nélküli vezérlő (helyszíni) Plus Cloud Management (opcionális)  – vállalati irodai, egyetemi és vendéglátóipari ügyfelek számára készült, egyetlen vagy több telephellyel és nagy sűrűségű hozzáférési ponttal. A fürt alapú architektúrájú vezérlőeszközöket az ügyfél telephelyére telepítik, teljesen integrált vezeték nélküli felügyeleti és hitelesítési funkciókkal, amelyek támogatják a nagyléptékű AP-kezelést. Opcionálisan a felhőkezelési platform olyan értéknövelt funkciókat tesz lehetővé, mint a központosított eszközkonfiguráció és -felügyelet, az AI rádió (RF) optimalizálása, jelentések stb.

  Nagy sebességű Wi-Fi 6 és energiatakarékos

  1024-QAM nagy sebességű hozzáférés

  Az RG-AP820-L(V3) a kettős rádiós kétsávos kialakítást alkalmazza. Az 5 GHz-es sáv következő generációs 802.11ax-ével a maximális hozzáférési sebesség elérheti a 2,4 Gbps-t. Ha a kettős rádió egyidejűleg engedélyezve van, a nagy sebességű Wi-Fi átviteli sebesség elérheti a 2,97 Gbps-t, ami igazi nagy sebességű élményt nyújt. 

  OFDMA nagy sűrűségű felhasználói hozzáférés

  Az RG-AP820-L(V3) támogatja a 802.11ax OFDMA-t, amely a WLAN-csatornát több szűkebb alcsatornára osztja fel, és minden felhasználó egy vagy több alcsatornát foglal el. Azáltal, hogy több felhasználót ütemeznek a csomagok egyidejű fogadására és küldésére az AP-n keresztül, csökkenthető a felhasználói versengés és a visszalépés, ezáltal csökkenthető a hálózati késleltetés és javítható a hálózat hatékonysága. Nagy sűrűségű telepítési környezetben a felhasználónkénti átlagos arány négyszeresére nő a Wi-Fi 5 eszközökhöz képest.

  Térbeli újrafelhasználás BSS színnel

  Az RG-AP820-L(V3) támogatja a térbeli újrahasználatot a 802.11ax alapszolgáltatáskészlet (BSS) színével. Különböző színű azonosítókkal (BSS color) jelöli meg a hálózat különböző WLAN-jainak BSS-eit, és tovább osztja belső és külső BSS-ekre. A belső és külső BSS csomagfogadási és -küldési küszöbértékeit külön karbantartják. Csomagok fogadásakor a rendszer lekéri a BSS színét, hogy gyorsan azonosítsa a külső BSS csomagjait. Ha a jelerősség alacsonyabb, mint a külső BSS vételi küszöbe, a csomag figyelmen kívül marad. Ugyanakkor a belső BSS-csomag átvitelét ez nem érinti. Ez a technológia nagy sűrűségű forgatókönyv esetén javítja a csatornák újrafelhasználását, nagymértékben csökkentve a közös csatornák interferenciájának hatását a tényleges hálózati telepítés során.

  Teljesítménynövelés Wi-Fi-n keresztül 5

  Az RG-AP820-L(V3) jelentős teljesítménynövekedést biztosít még olyan környezetben is, ahol csak Wi-Fi 5 felhasználói eszközök vannak. Ez azt jelenti, hogy az RG-AP820-L(V3) nemcsak jövőbiztos, hanem azonnali fejlesztést is tud nyújtani a Wi-Fi 5 hozzáférési pontokhoz képest. 

  Energiamegtakarítás a zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású hálózatért

  Az RG-AP820-L(V3) számos energiatakarékos technológiát alkalmaztak, mint például az egyantennás készenlét, a dinamikus MIMO, a továbbfejlesztett automatikus energiatakarékos átvitel és a csomagteljesítmény-vezérlés. A nagy teljesítményű tápáramkör kialakításával az RG-AP820-L(V3) energiát takarít meg, miközben nagy sebességű vezeték nélküli hozzáférést biztosít.

  Iparágvezető helyi szállítmányozási technológia

  Az iparágvezető helyi továbbítási technológiát alkalmazó RG-AP820-L(V3) áttöri a vezeték nélküli vezérlők forgalmi szűk keresztmetszetét. Az RG-WS vezeték nélküli vezérlősorozattal együttműködve a felhasználók rugalmasan előre konfigurálhatják az RG-AP820-L(V3) adattovábbítási módját. Az AP azt is szabályozza, hogy az adatokat a vezeték nélküli vezérlőn keresztül továbbítsák az SSID és a felhasználói VLAN szerint, vagy közvetlenül a vezetékes hálózatra küldjék adatcsere céljából.

  A helyi továbbítási technológia képes osztályozni és továbbítani az időérzékeny adatokat, amelyek valós idejű átvitelt igényelnek a vezetékes hálózaton keresztül, hogy nagymértékben enyhítsék a vezeték nélküli vezérlőkre nehezedő forgalmi nyomást, és megfeleljenek a 802.11ax szabványú hálózat magas forgalmi átviteli követelményeinek. .

  Bőséges QoS-politikák

  Az RG-AP820-L(V3) a QoS házirendek széles skáláját támogatja. Például WLAN/AP/STA alapú sávszélesség-korlátozásokat és Wi-Fi multimédiát (WMM) biztosít, amely különböző prioritásokat határoz meg a különböző szolgáltatási adatokhoz. Az RG-AP820-L(V3) az audio/video időbeni és mennyiségi átvitelét valósítja meg, és garantálja a multimédiás alkalmazások zavartalan működését.

  A multicast-to-unicast technológiával az RG-AP820-L(V3) megoldja a csomagvesztés vagy a magas késleltetés miatti videólemaradási problémát, és nagymértékben javítja a vezeték nélküli hálózat multicast videoszolgáltatásainak felhasználói élményét.

  Átfogó biztonsági védelem

  Biztonságos felhasználói hozzáférés

  Az RG-AP820-L(V3) a hitelesítési módszerek széles skáláját támogatja, mint például a web, 802.1X, PPSK (egyszeri dinamikus jelszó), utalvány/hozzáférési kód, felhasználói fiók és közösségi hitelesítés (Ruijie Cloud Required). Mivel megfelel a szabványos NAC-nak, egy sor ellenőrzési házirendet kínál a hitelesítés, engedélyezés, eszközmegfelelőségi ellenőrzés, hálózati támadások észlelése/megelőzése stb. tekintetében. Mindezek a szolgáltatások magas szintű hálózati biztonságot garantálnak a hitelesített felhasználók számára.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek