Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sackboy™: A Big Adventure

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1599660

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 15 675 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Vásárlás előtti ajánlat



    Vásároljon előre, és szerezzen négy bónusz jelmezt, és öltöztesse Sackboyt a legnagyobb PlayStation® slágerek vezető sztárjaivá:

    Connor – a Cyberlife android prototípusa.
    Jin Sakai – rettenthetetlen szamuráj harcos.
    St. John Deacon – törvényen kívüli motoros hős.
    Sam Porter Bridges – rettenthetetlen futár.


    A Játékról

    Menj egyedül a veszéllyel és veszéllyel teli epikus versenyfutásban az idővel – vagy hozz létre két-négy kalandozóból álló csapatokat, hogy vidám partikat játszhass, miközben együtt dolgozol, hogy legyőzd az aljas feladatokat, bárhogyan is képzeled. Meg tudod menteni a Craftworldet a rémálomszerű Vextől és lidércnyomásos Topsy Turver készülékétől… és a legenda Kötött Lovagjává válhatsz?

    Vásárlás előtti bónusz!
    Vásároljon előre, és szerezzen négy bónusz jelmezt, és öltöztesse Sackboyt a legnagyobb PlayStation® slágerek vezető sztárjaivá:
    Connor – a Cyberlife android prototípusa.
    Jin Sakai – rettenthetetlen szamuráj harcos.
    St. John Deacon – törvényen kívüli motoros hős.
    Sam Porter Bridges – rettenthetetlen futár.

    Izgalmas új PC-funkciók!
    Sackboy <3 PC-s játék!

    A Craftworld legkiválóbb technikusai számos lenyűgöző grafikus és teljesítmény alapú játékfunkcióval rukkoltak elő, hogy a lehető legtöbbet élvezhesd ebből a hihetetlen kalandból a számítógépeden.

    Jaj de szép grafika!
    Kutakodj a Craftworld színes és őrült vidékein lenyűgöző szuper-duper éles 4K-tisztaságban*! Lépjen a csodálkozásra az NVIDIA Corporation úttörő Deep Learning Super Sampling technológiájával készített, gyönyörűen részletezett, nagy felbontású képeken – NVIDIA® GeForce RTX® vagy újabb grafikus kártyákhoz. Jól nézel ki, Sackboy!

    Hú, szupergyors játék!
    A szemétláda Vex nem tart szünetet, így neked is lépést kell tudnod tartani huncut terveivel.
    Vágjon bele a gyors és eszeveszett akcióba a megnövelt képkockasebességgel, az akár 120 képkocka/mp-ig* támogatással, a megfelelő hardver jobb betöltési idejével és a változó frissítési gyakorisággal.**

    Viselkedj!
    Mentsd meg a napot! Tapasztalja meg a kifejezetten a Sackboy™: A Big Adventure számára tervezett mélyen magával ragadó taptikus visszacsatolást és dinamikus trigger effektusokat, ha a PlayStation®5 DualSense™ kontrollerrel játsszon a számítógéphez vezetékes kapcsolaton keresztül. Játszhat más játékvezérlők széles választékával is, vagy teljesen újrakötheti az összes vezérlőt a billentyűzethez és az egerhez.

    Széles képernyős bohóckodás!
    Fedezze fel a Craftworld magasságait és mélységeit egy mélyen magával ragadó látómezővel a 21:9-es ultraszéles képernyős beállítás támogatásával.*

    * Kompatibilis PC és megjelenítő eszköz szükséges.
    **HDMI 2.1 kompatibilis megjelenítő eszköz szükséges.

    Az eddigi történet…
    A fenséges Vex (egy majdnem mitikus lény, aki káoszból és félelemből született) elrabolta Sackboy barátait, és arra kényszerítette őket, hogy építsék meg a Topsy Turverét.

    Ez a legfélelmetesebben csavart készülék a Craftworldet a tiszta képzelet és az ártatlan álmok fantasztikus földjéből… a rémálmok fergeteges, meddő szemeivé változtatja.

    Ó az ördög!

    De a legenda egy jóslatról szól, amely a Kötött Lovagok ősi rendjéből, a Craftworld legendás védelmezőiből származik.

    Mert csak a bátrak, rettenthetetlenek, lovagiasak és igen, vitézek menthetik meg a napot egy, a szavakhoz szinte túl drámai versenyfutásban az idővel, tele veszéllyel és veszéllyel.

    Ennyi veszedelem.

    Indulj el egyedül vagy legbátrabb barátaiddal a kapribogyók forgatagában a leghavasabb hegyeken, a leglombosabb dzsungeleken, a legcsapadékosabb víz alatti birodalmakon és az űrkolóniák legtágasabb helyein.

    Vexet szedd le. Mentsd meg a zsákos népet. Megmenteni a napot.

    Ideje beteljesíteni a sorsodat, Zsákfiú.

    A gyapjas csodakölyökből és a hessi hősből… emelkedik fel a Kötött Lovagunk.

    Veszélyes platformozási tapasztalat.
    Fedezzen fel itt, ott és mindenhol a Craftworld jellegzetes, kézzel készített tájain.

    Használd Sackboy menő, változatos mozgáskészletét, hogy megbirkózz a sokféle izgalmas kihívással, ádáz ellenségekkel és megdöbbentő meglepetésekkel.

    Soha nem tudhatod, mi következik egy félelmetes és kifejezetten szórakoztató epikus kalandban, amelyet újra és újra el akarsz majd játszani.

    És újra.

    Együttműködő, kaotikus és örömteli többjátékos.
    Gyűjtsd össze kedvenc barátaidat, családodat és szomszédaidat. Ez vad és gyapjas lesz.

    Hozz létre két-négy kalandorból álló csapatokat, és nézz szembe az oldalfelosztás kihívásaival a helyi és online tréfás partiban, amely mindenkit összezavar.

    A felek végigjátszhatják az egész játékot – beleértve számos, csak kooperatív pályát is –, miközben Önök együtt dolgoznak azon aljas feladatokon, ahogyan csak el tudja képzelni, a zseniális csapattaktikától a tiszta buta szerencséig. Bármi áron!

    Az egyedül való felfedezés pofátlan élmény; de a barátokkal, családdal és szomszédokkal való felfedezőútra való indulás valóban felejthetetlen.

    Újra megtömve. Újravarrva. Újra cipzárral. Dobd el nekem!
    A PlayStation® konzolokon a nagy sikerű LittleBigPlanet™ sorozatban elhíresült bohóckodásairól híres Sackboy nagy sikert aratott PC-n, tele édes mozdulatokkal és menő, játékot megváltoztató kütyükkel.

    Vidám, rettenthetetlen, kreatív és hősies. Ez a Sackboy szabadjára engedve – újratömve, újravarrva és újracipzározva a kalandozók teljesen új generációja számára.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland
    Életkor: 7+
    Megjelenés dátuma: 2022-10-27
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Sackboy™: A Big Adventure termékhez

    Hasonló termékek