Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Saints Row

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 742420

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 5 040 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Kiemelt DLC

  BŐVÍTÉSI EPIZÓDOK  KOZMETIKAI CSOMAGOK


  INGYENES KOZMETIKAI CSOMAGOK


  A Játékról

  Leendő főnökként, Neenah-val, Kevinnel és Elivel az oldalán megalakítod a The Saints-t – és felveszed a Los Panterost, a The Idols-t és a Marshall-t, miközben felépíted a birodalmadat Santo Ileso utcái túloldalán, és harcolsz az irányításért. a város. Végső soron a Saints Row egy induló cég története, csupán arról van szó, hogy a The Saints üzlete történetesen bűnözés.

  Tapasztalja meg a valaha készült legnagyobb és legjobb Saints Row játszóteret; Santo Ileso egyedülálló burjánzó világa egy vad, az életnél nagyobb homokozó háttere izgalmas oldalsó sürgés-forgásokkal, bűnözői vállalkozásokkal és kasszasiker küldetésekkel, miközben lősz, vezetsz és szárnyasruhát viszel fel a csúcsra.

  JELLEMZŐK

  Legyen szemtanúja a szentek születésének – Játsszon végig egy akciós kasszasiker eredeti történeten, amely tele van bűnözéssel, rendkívüli jelenetekkel és humorral megtűzdelt meglepetésekkel.

  Fedezze fel a furcsa, vad, nyugatot – Merüljön el a Santo Ileso-ban, a valaha volt legnagyobb és legjobb Saints Row játszótéren, amely kilenc egyedi kerületben terül el, körülvéve a délnyugati sivatag hatalmas, fenséges szépségével.

  Építsd fel a bűnöző birodalmadat – Vedd át háztömbről háztömbre a város uralmát, viselj háborút az ellenséges csoportok ellen, és zseniális bűnözői vállalkozásokkal erősítsd meg a markodat az utcákon.

  Fire Guns. LOTS of Guns – Lődd le a revolvereket csípőből, tüzelj el és felejts el egy rakétavetővel, vagy pusztíts el közelről közelharci nehézsúlyokkal, brutális támadásokkal kiegészítve. Ismerős és egzotikus fegyverek széles választéka, mindegyik személyre szabható, és mind halálosan szórakoztató.

  Lépj az utcákra és az egekre – Rohanj át városi és sivatagi környezetben az autók, kerékpárok, repülők, helikopterek, VTOL-ok, hoverbike-ok, hoverboardok, gokartok egyikével, vagy szárnyasruha segítségével.

  Példátlan testreszabás – Alkossd meg álmaid főnökét a sorozatban valaha látott legkiterjedtebb karakter-testreszabási csomaggal, majd egészítsd ki a megjelenést a fegyverek és járművek hihetetlen lehetőségeivel.

  Zökkenőmentes együttműködés – Bármikor megtapasztalhat mindent, ami a kínálatban van egy barátjával a teljesen független beugró/kieső együttműködésen keresztül, kihagyva azt, hogy bármelyikőtöket ki kell vonnia a különös akcióból. Játssz jól együtt, vagy játssz minden új csínyt a csapattársaddal. Végül is most ki a Főnök.

  Új körzetek – Santo Ileso immár 2 további kerületet foglal magában, amelyek számos tevékenységet és elterelést kínálnak Önnek.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Akció
  Életkor: 18+
  Megjelenés dátuma: 2023-08-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Saints Row termékhez

  Hasonló termékek