Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sakura Melody

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1050130

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek


    Vegye át az irányítást Ren felett ebben a vizuális regényben, egy fiatal férfival, aki most kezdett el dolgozni a bálványiparban.

    Ren fiatal kora óta imádta a bálványokat, most pedig szerelme jutalma lesz. A produkciós cég, ahol dolgozik, úgy döntött, hogy egy újonc bálványcsoport élére bízza, amely három egyedi fiatal nőből áll: a vidám, energikus Akko; a csendes, zavarba ejtő Ibuki; és a büszke, gőgös Chiyoko.

    Bár ezek a lányok mindannyian vágynak arra, hogy bálványokká váljanak, megvan a saját egyedi elképzelésük arról, hogy mit is takar a bálványnak lenni – és mintha ez nem lenne elég rossz, úgy tűnik, képtelenek bármiben megegyezni. Papíron egy csapat, de a valóságban mindig veszekednek!

    Rennek csak egy hónapja van, hogy formába hozza ezeket a lányokat. Rajta múlik, hogy megszervezze Akko, Ibuki és Chiyoko napi rutinját, miközben rajongókat és pénzt is szerez nekik. A lányok a helyi tehetségkutató ügynökségnél is elhelyezkedhetnek, melynek sikerét a 3. meccs játékmenete határozza meg, hogy tovább növeljék népszerűségüket. Aztán a hónap végén verseny vár, ahol csak a legtehetségesebb bálványcsoport lesz a győztes.

    Segíts Akkonak, Ibukinak és Chiyokónak megvalósítani álmaikat...

    És talán, ha Ren elég jó benyomást tesz, akkor ők is beleszeretnek.


    Akko egy vidám lány, akit ritkán látni mosoly nélkül. Közvetítőként működik, amikor Ibuki és Chiyoko elkerülhetetlenül csapásra kerülnek, és mindig arra törekszik, hogy másokat boldoggá tegyen.

    Akko egy kis halászfaluban született, és gyermekkorát azzal töltötte, hogy szüleinek segített fenntartani szerény fogadójukat. Ennek eredményeként Akko számára nem idegen a kemény munka, és az otthonteremtési készségei kifogástalanok. A miso leves tényleg nagyon finom!

    Míg Akko határtalanul optimistának tűnhet, egy kicsit öntudatos szerény származását illetően. Lenyűgözőnek találja Tokió ragyogó fényeit, és időnként még neki is szüksége van egy vállra, amelyre támaszkodhat.


    Ibuki egy keveset beszélő lány, de azok a szavak, amelyeket képes megfogalmazni, mind teljesen zavarba ejtőek. Noha csendes, úgy tűnik, perverz örömet okoz abban, hogy másoknak kényelmetlenséget okoz.

    Ibuki különösen élvezi Chiyoko ugratását, mivel a macskafülű díva hajlamos a túlreagálásra. A ketten gyakran vitatkoznak, annak ellenére, hogy Akko megpróbálta eltéríteni őket.

    Ren is Ibuki egyik kedvenc célpontja. Rennel való flörtölése annyira agresszív, hogy a szexuális zaklatás határát súrolja, de mennyire komolyan veszi Ibuki, hogy üldözi producerét? Ez, sajnos, rejtély.



    Chiyoko egy gőgös, zárkózott hölgy, aki minden más életformánál felsőbbrendű lénynek képzeli magát. Gazdag családból származik, édesapja egy nagy elektronikai cég elnöke, és luxus életet élt.

    Noha Chiyoko tagadhatatlanul kiváltságos, úgy tűnik, elégedetlen az életével. A vadul független, gyűlöli a gondolatot, hogy belevágjon a családja sikerébe, és elhatározza, hogy saját érdemeit felhasználva bálvány lesz.

    Úgy tűnik, Chiyoko valamiért azt hiszi, hogy ő egy macska, és a legtöbb mondatát „miau”-val borsozza. Hogy miért csinálja ezt, azt bárki találgatja.

    Jellemzők:

    • vizuális regénydialógusok
    • Match3 játékelemek
    • randevúzni a lányokkal
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció, Könnyed
    Életkor: 18 +
    Megjelenés dátuma: 2022-10-24
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek