Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sakura Succubus

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1202310

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 900 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek


    Ogasawara Hiroki egy teljesen átlagos férfi. Szakmailag fotós, minden nap hosszú és megerőltető órákat dolgozik, miközben zsarnoki főnöke felügyeli.

    Hiroki, aki Tokió közepén él csekély fizetéssel, egy kicsi, lepusztult lakásban lakik, és instant tésztát eszik, hogy túlélje.

    Élete aligha nevezhető „elbűvölőnek”…

    Egészen addig, amíg egy napig azt a feladatot kapja, hogy fotókat készítsen Japán legfőbb bálványáról, Ikue Ayuról.

    Egyik dolog a másikhoz vezet, és Hiroki hamarosan három gyönyörű nő kényének van kitéve – mindannyian hírességek. Ott van az aranyos bálvány, Ayu, a fülledt üzletasszony, Marina, és a légfejű közösségi média sztár, Cosmos. Mindannyian gazdagok, híresek és rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek, és teljességgel elérhetetlennek kell lenniük…

    De valamiért telhetetlenül vonzódnak Hirokihoz!

    Marina szerint ez a három nő mind succubi, és Hiroki illatát bódítónak találják. Nem tudnak betelni vele – és hamarosan Hiroki átlagos élete minden más lesz, mint.



    Ayu egy szuperhíres bálvány, akinek a neve Japán-szerte ismert. Aranyos színpadi személyisége és látszólag szerény természete miatt tisztelik. Koncertjei során soha nem mulasztja el megköszönni rajongóinak, lelkesedése pedig ragadós!

    ...De ez csak így tűnik. Lelkében Ayu egy trükkös gazember, aki csak lépcsőfokként tekint rajongóira, és mindenekelőtt a pénzt értékeli. Annyira kapzsi, hogy „pénzes szexuálisnak” vallja magát, és elutasítja a férfiak előmenetelét…

    Legalábbis addig tette, amíg nem találkozott Hirokival.


    Marina egy gazdag üzletasszony, aki egy jól ismert ruházati cég tulajdonosa. Bár még csak harmincegy éves, az egyik leggazdagabb nő Japánban, és a nála több mint kétszer idősebb férfiak és nők tisztelik.

    Marina hűvösen magabiztos szépség. Nem az a fajta, aki könnyen összezavarodik, és nincs kétségei attól, hogy azt vegyen, amit csak akar. Uralkodó, szadista hajlamú, de van anyai oldala, és jó a tanácsadásban.


    A Cosmos egy népszerű közösségi média sztár, több mint hárommillió követővel a RapidPoundon. A Cosmos azután vált sztárrá, hogy egy sorozat félmeztelen fotót tett közzé magáról az interneten, ami vírusos lett. Azóta minden idők legszexisebb és legmerészebb RapidPounderjeként tisztelik.

    Bár a Cosmos kihívóan öltözködik és viselkedik, ez nem teljesen szándékos. Lelkében naiv lány, aki nem érti igazán, milyen hatást vált ki félmeztelen teste az ellenkező (és bizonyos esetekben az azonos) nemben. Ez gyakran bajba hozza, bár nem tudja felfogni, miért.

    Cosmos a szemérmes fotóiról ismert, de ő egy kedves, aki hisz az igaz szerelemben. Arról álmodik, hogy egy napon találkozik egy jóképű herceggel, aki le fogja söpörni a lábáról.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció, Könnyed
    Életkor: 18 +
    Megjelenés dátuma: 2020-03-31
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek