Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Samsung Galaxy S22 Smart Clear View tok fekete (EF-ZS901CBEGEE)

  Kategória: Telefontok

  Cikkszám: EF-ZS901CBEGEE

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  Hogyan segíthet a telefontokod megmenteni a világot?
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivegyük a részünket a világ hulladékának csökkentéséből. Ez a Galaxy S22 tok új életet ad az újrahasznosított anyagoknak, köztük a fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagnak.
  Friss, új kijelző.
  Az újonnan frissített, áttekinthető ablak még könnyebbé teszi az értesítések ellenőrzését, a hívások fogadását és a zene vezérlését közvetlenül a tokról.
  Intuitív hozzáférés az ujjbegyeiddel.
  Használd a telefont úgy, hogy a tok be van csukva! Könnyedén ellenőrizheted értesítéseidet, fogadhatod vagy elutasíthatod a hívásokat és néhány gyors koppintással vezérelheted a zenét a fedlapi kivágásnak köszönhetően.
  Védelem a baktériumok ellen.
  Fontos, hogy védve érezd magad, hogy folytatni tudd a napodat. A Smart Clear View tokba ágyazott antimikrobiális bevonat segít megvédeni a baktériumok és a mikrobiális szennyeződések ellen. **A Galaxy S22 Smart Clear View tok külső része megfelel a FITI Testing & Research Institute által meghatározott antimikrobiális aktivitási követelményeknek. *A termék antimikrobiális funkciójának betöltése érdekében ezt a terméket cinkpirition biocid anyaggal kezelték. *Az antimikrobiális tulajdonság nem védi meg teljesen a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen. *Az antimikrobiális bevonat csak a telefontok külső oldalán található.

  • Kompatibilis modellek: Galaxy S22

  • Méret (széxmaxmé): 75.5 x 149.7 x 13.4 mm

  • Tömeg: 63 g

  Típus Samsung Galaxy S22
  Szín Fekete
  Egyéb tulajdonságok
  Tipus: Flip cover, Védőtok
  Szín: Fekete
  Anyaga: Műanyag
  Márka: Samsung
  Kompatibilitás: Samsung Galaxy S22 5G (SM-S901)
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek