Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Samsung Galaxy S22 Smart LED View tok fekete (EF-NS901PBEGEE)

  Kategória: Telefontok

  Cikkszám: EF-NS901PBEGEE

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  Hogyan segíthet a telefontokod megmenteni a világot?
  Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivegyük a részünket a világ hulladékának csökkentéséből. A Galaxy S22 tokok új életet adnak az újrahasznosított anyagoknak, köztük a fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagnak.
  Fényes fedőlámpák.
  Tartsd szemmel az SMS- és hívásjelzéseket, az időzítőt, ellenőrizd, hogy mennyi az akkumulátor töltöttsége, és még sok minden mást a fedlap LED-kijelzőjén megjelenő egyszerű értesítési ikonok segítségével. Használd az előre beállított ikonokat, vagy változtasd meg őket - ahogy szeretnéd.
  Tartsd egyben!
  A belső borítóban található kártyafoglalat egyszerűvé teszi a rendszerezést. Tárold a beszálló- vagy bankkártyádat a telefontokodban, hogy könnyen hozzáférj, amikor szükséged van rá.
  Védd telefonodat - és magadat!
  A Smart LED View Cover antimikrobiális bevonattal van ellátva, amely minimálisra csökkenti a mikrobák szaporodását. Így kevesebb aggodalommal és nagyobb védelemmel töltheted a napod. *A Galaxy S22 LED View Cover külseje megfelel a FITI Testing & Research Institute által meghatározott antimikrobiális aktivitási követelményeknek. *A termék antimikrobiális funkciójának betöltése érdekében ezt a terméket cink-pirition biocid anyaggal kezelték. *Az antimikrobiális tulajdonság nem védi meg teljesen a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen. *Az antimikrobiális bevonat csak a telefontok külső oldalán található.

  • Kompatibilis modell: Galaxy S22

  • Méret (széxmaxmé): 76.2 X 149.43 X 14.7 mm

  • Tömeg: 76.7 g

  Típus Samsung Galaxy S22
  Szín Fekete
  Egyéb tulajdonságok
  Tipus: Flip cover, Védőtok
  Szín: Fekete
  Anyaga: Műanyag
  Márka: Samsung
  Kompatibilitás: Samsung Galaxy S22 5G (SM-S901)
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek