Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Samsung NA64H3030BK Fekete Beépített 60 cm Gáz 4 zóna

  Kategória: Főzőlapok

  Cikkszám: NA64H3030BK/O1

  • 113 140 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Rendkívüli teljesítmény, elegancia és rendkívül egyszerű használat: A Samsung főzőlapok maximális biztonsággal csökkentik az egyes receptek főzési idejét.

  Erőteljes láng

  A gáztűzhely 4 égővel rendelkezik, amelyek lenyűgöző, 8,8 kW teljesítményt adnak le, és kategóriájában az egyik legerősebb. Gyorsan megfőzheti és megpiríthatja vagy megpiríthatja az ételt. Sokkal gyorsabban felforralhatja a vizet és elkészítheti az ételeket. Tehát ha siet, vagy szeretné elkényeztetni magát a konyhában, ez a megfelelő tűzhely minden főzési igényéhez.

  Ne emelje, csúsztassa!

  A Samsung főzőlap grillezővel van felszerelve, amelyet az edények egyszerű és biztonságos mozgatására terveztek. A legnehezebb edényeket és serpenyőket is a grillre csúsztathatja anélkül, hogy meg kellene emelnie őket. A főzőlap jelzőkkel rendelkezik, amelyek azt mutatják, hogy az edény megfelelően van-e a tűzhelyen.

  A rácsok egyszerű tisztítása

  A rács tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. A kompakt méreteknek köszönhetően minden alkatrész gond nélkül elhelyezhető a mosogatógépben, így konyhája kifogástalanul tiszta lesz.

  Öntöttvas rácsok

  Szilárd és funkcionális, az öntöttvas rácsok maximális stabilitást biztosítanak bármilyen típusú edényhez, és hosszabb ideig megőrzik sértetlenségüket.

  Wok támogatás

  A woktámasz kényelmesen elhelyezi a keleti konyhára jellemző üreges aljú edényeket is.

  Biztonság +.

  Véletlen lángkimaradás esetén a Safety + szelep megszakítja a gázellátást, megelőzve ezzel a balesetveszélyt.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek