Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Samsung vezeték nélküli dupla töltőpad (töltőfejjel) fehér (EP-P5400TWEGEU)

    Kategória: Vezeték nélküli töltők

    Cikkszám: EP-P5400TWEGEU

    • 27 220 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-3 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:

    Gyors töltés a gyorstöltéssel.
    Az akár 15W-os gyorstöltés támogatásának köszönhetően gyorsan megkaphatod a szükséges töltést. Kompatibilis az USB PD és az Adaptive Fast Charging funkciókat támogató töltőfejekkel, így könnyedén töltheted a készülékedet. *A töltési sebesség eszközönként eltérő lehet. A tényleges töltési sebesség a használat, a töltési feltételek és egyéb tényezők függvényében változhat. **A vezeték nélküli töltés funkcióval kompatibilis Apple mobileszközök akár 7,5 W-os gyorstöltést is támogatnak.
    Egy töltő, két készülék.
    Töltsd kedvenc készülékeidet egyidejűleg, hogy egyszerre használhasd őket - legyen szó akár a telefonodról és a Galaxy Watch-ról, akár a Galaxy Watch-ról és a Galaxy Budsról. *A töltő jobb oldala csak a Galaxy Watch (Active1 vagy újabb modellek) és a Galaxy Buds termékekkel kompatibilis. Ezen az oldalon mobiltelefonok nem tölthetők.
    Biztonságos tápellátás.
    A vezeték nélküli töltőpad beépített ventilátorral ellátott hűtőrendszerrel rendelkezik, és még gyorsabban, kevesebb energiafogyasztással tölti fel telefonodat, mint a konkurens termékek. *A felhasználó kikapcsolhatja a hűtőventilátort, ha kikapcsolja a "gyors vezeték nélküli töltés" opciót a Galaxy mobilon a Galaxy mobil töltésekor.
    Védd Galaxy készülékedet biztonságos töltéssel!
    A 15W-os töltő a legjobb választás, hogy Galaxy készülékedet megóvd a magas hőmérséklettől és párától, valamint a töltés közbeni túlmelegedéstől. Automatikusan érzékeli, ha interferencia lép fel a töltés közben, és tesztek támasztják alá a Galaxy eszközökkel való kompatibilitást. *Magas hőmérsékleten/magas páratartalmú környezetben végzett stabilitási vizsgálat. **Automatikusan érzékeli, ha fémtárgy kerül a töltőpad és a kompatibilis eszközök (Galaxy Mobiltelefonok, Galaxy okosórák, Buds) közé. ***A Samsung megbízhatósági tesztjei alapján, amelyeket a készülék kompatibilitásának biztosítása érdekében végzett (Galaxy mobiltelefonok, Galaxy okosórák, Galaxy Buds).
    A helyiségedhez tervezve.
    Egyszerűen helyezd a vezeték nélküli töltőt oda, ahová szeretnéd. Vékony, sikkes és kompakt kialakításának köszönhetően még a kisebb helyiségekben is elfér, így könnyen elérhető, ha telefonodnak vagy fülhallgatódnak szüksége van egy kis extra energiára.

    • Kompatibilis modellek: Galaxy Watch4, Watch3, Active2, Active / Reprezentatív modellek: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra

    • Interfész: USB Type-C

    • Kábelhossz: 1 m

    • Méret (széxmaxmé): 156 x 91 x 16.4 mm

    • Tömeg: 170 g

    Névleges teljesítmény (W) 15
    Egyidejűleg tölthető eszköz 2
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Samsung vezeték nélküli dupla töltőpad (töltőfejjel) fehér (EP-P5400TWEGEU) termékhez

    Hasonló termékek