Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Samyang DSLR Basic Set objektív készlet (Sony E)

  Kategória: Kameraobjektívek

  Cikkszám: 21986

  • 782 615 Ft
   Nettó ár: 616 232 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Samyang 24/1,5 VDSLR objektív
  A Samyang 24/1,5 objektív ideális széles látószögű objektív, amely számos lehetőséget kínál a kreatív felvételekhez. Az objektív különösen alkalmas riportvideók és fényképek készítésére. A gyújtótávolsága 24 mm. Nagyon gyors, 1:1,5-ös objektívsebessége még gyenge fényviszonyok között is optimális eredményeket tesz lehetővé. Ezt a Samyang széles látószögű objektívjét videózáshoz és fényképezéshez fejlesztették ki.

  Samyang 50/1,5 VDSLR objektív
  Ezt a Samyang objektívet videózáshoz fejlesztették ki. A rekesznyílás 1,5-től 22-ig fokozatmentesen állítható, a fókuszálás pedig lágy és könnyű mozgású. Ez lehetővé teszi a lágy fókusz követést, különösen a videózásban. Mind a rekeszgyűrű, mind a fókuszgyűrű gyűrűs fogaskerékkel van ellátva, így optimalizálva lettek élességállítási lehetőségekkel (Follow Focus Systems), és megkönnyítik a használatukat filmezés közben. A jobb olvashatóság érdekében a távolság- és rekesznyílás-skálák oldalt vannak elrendezve

  Samyang 85/1,5 VDSLR objektív
  A Samyang 85/1,5 videoobjektív ideális gyújtótávolságot kínál a portréterülethez, amely a kreatív filmezés és fotózás lehetőségeinek széles skáláját kínálja. Az objektív különösen alkalmas újságírói fotózáshoz. 85 mm-es gyújtótávolsága van. A nagy, 1:1,5-ös objektívsebesség még kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett is kiváló felvételeket tesz lehetővé.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek