FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Samyang DSLR Basic Set objektív készlet (Sony E)

    Kategória: Kameraobjektívek

    Cikkszám: 21986

    • 863 160 Ft
      Nettó ár: 679 654 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Samyang 24/1,5 VDSLR objektív
    A Samyang 24/1,5 objektív ideális széles látószögű objektív, amely számos lehetőséget kínál a kreatív felvételekhez. Az objektív különösen alkalmas riportvideók és fényképek készítésére. A gyújtótávolsága 24 mm. Nagyon gyors, 1:1,5-ös objektívsebessége még gyenge fényviszonyok között is optimális eredményeket tesz lehetővé. Ezt a Samyang széles látószögű objektívjét videózáshoz és fényképezéshez fejlesztették ki.

    Samyang 50/1,5 VDSLR objektív
    Ezt a Samyang objektívet videózáshoz fejlesztették ki. A rekesznyílás 1,5-től 22-ig fokozatmentesen állítható, a fókuszálás pedig lágy és könnyű mozgású. Ez lehetővé teszi a lágy fókusz követést, különösen a videózásban. Mind a rekeszgyűrű, mind a fókuszgyűrű gyűrűs fogaskerékkel van ellátva, így optimalizálva lettek élességállítási lehetőségekkel (Follow Focus Systems), és megkönnyítik a használatukat filmezés közben. A jobb olvashatóság érdekében a távolság- és rekesznyílás-skálák oldalt vannak elrendezve

    Samyang 85/1,5 VDSLR objektív
    A Samyang 85/1,5 videoobjektív ideális gyújtótávolságot kínál a portréterülethez, amely a kreatív filmezés és fotózás lehetőségeinek széles skáláját kínálja. Az objektív különösen alkalmas újságírói fotózáshoz. 85 mm-es gyújtótávolsága van. A nagy, 1:1,5-ös objektívsebesség még kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett is kiváló felvételeket tesz lehetővé.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek