Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  SATA Y kombi kábel, 0,5+0,2 m, piros, Renkforce

  Kategória: SATA kábelek

  Cikkszám: RF-2926611

  • 3 565 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek


  SATA Y kombi kábel, 50+20 cm, Renkforce

  Táp- és adatkábel 2 merevlemezhez

  Ezzel a SATA kombi kábellel 2 SATA meghajtó működtethető, pl. merevlemezek. A két kombinált dugó egyesíti az adat- és tábkábelt 2 SATA csatlakozóhoz. Csatlakoztassa a SATA kábelt egyszerűen az alaplaphoz és a tápkábelt egy 15 pólusú aljjal rendelkező tápegységhez.

  Vörösréz „inside“ (belső)
  Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

  ROHS és REACH konform
  Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

  Jellemzők:
  Kábelhossz, SATA adat: 50/50 cm
  Kábelhossz, SATA táp: 20/20 cm

  Műszaki adatok:
  A típusú csatlakozók száma: 2 x · B típusú csatlakozók száma: 2 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: SATA · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): SATA alj, 7 pólusú,SATA tápcsatlakozó dugó, 15 pólusú · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): SATA kombi alj, 7+15 pólusú · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Lapos · Kábelhossz: 0.50 m · Szín: Piros · További műszaki adatok: SATA (adat) + 2 x SATA (táp)-ról 2 x SATA-ra (adat + táp) · Vezeték alkalmazás: Merevlemez · Vezeték jellemzők: Nagy rugalmasságú


  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a SATA Y kombi kábel, 0,5+0,2 m, piros, Renkforce termékhez

  Hasonló termékek