Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Savio HEX-R USB Gaming Egér - Fekete

  Kategória: Egér

  Cikkszám: HEX-R BLACK

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A HEX-R könnyű konstrukció - mindössze 79 g, a kivételes és értékes Pixart PMW 3327 érzékelővel. 200-12000 DPI érzékenységi tartományt kínál. A specifikáció nagy pontosságot és precizitást tesz lehetővé lövöldözős és egyéb játékok játszása közben. Ezenkívül koherens reakcióidőt kap.


  Méhsejt és borítás

  A Savio HEX-R burkolatát méhsejt alakúra stilizálták, ami jelentősen javítja a kezelhetőséget és csökkenti a súlyt. Az összes elektronikus elem a héj alatt található. Ezeket egy speciális, védőréteggel borítják. Egy ilyen, a NYÁK-lemezre és az elektronikára helyezett réteg extra védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen.


  Kapcsolók és teflon

  A Huano Blue Shell mikrokapcsolók kialakítása és alkalmazása a fő gombokon akár 20 millió kattintásra is meghosszabbítja az élettartamát. Ezenkívül a PTFE teflonból készült egérlábak ultragyorsaságot biztosítanak az egérnek. Az igényesebb játékosok számára a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő cserekészletet mellékelünk.


  ARGB - teljesen címezhető RGB világítás

  Minden igazi gamer tudja, hogy a környezet ergonómiája nagyon fontos. A SAVIO HEX-R egér lehetővé teszi a görgető világítás és a LED csík testreszabását. A kiegészítő szoftvernek köszönhetően mindenki a saját ízlése szerint állíthatja be a színeket és az effekteket. A világítási stílusokat a DPI-hez rendelheti - a szín minden típusú DPI-beállításról tájékoztathat minket.


  Szoftver és makrók - teljes kontroll

  Lehetnek a beállítások személyre szabottabbak? Természetesen. A testreszabható stílusok, színek mellett a GAMBIT egér érzékenysége akár 7 programozható gombbal is rendelkezik. Ennek köszönhetően a SAVIO szoftver segítségével vezérlőket vagy kombinációkat rendelhet a gombokhoz, hogy egyszerűsítse a játékstílust.


  Paracord és minden tiszta

  Az 1,8 m hosszú kábel különleges anyagának és bevonatának köszönhetően puhaságot, tartósságot és rugalmasságot sugall. Vastagsága és könnyedsége javítja az általános érzést, mivel a zsinór szinte észrevehetetlen.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Savio HEX-R USB Gaming Egér - Fekete termékhez

  Hasonló termékek