Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  SBS 65W 2x USB-C / 1x USB-A Hálózati töltő - Fehér (65W)

  Kategória: Töltők

  Cikkszám: TETRUSB2CGAN65W

  • 27 740 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  ULTRAGYORS TÖLTÉS ERŐS KÉSZÜLÉKEKHEZ

  A 65 W-os GaN fali töltő ideális töltő azoknak, akik nagy teljesítményű, nagy teljesítményt igénylő tartozékokkal rendelkeznek. Ez a fali tápegység akár 3 készüléket is képes egyidejűleg táplálni .

  TÁPELLÁTÁS: SOK TELJESÍTMÉNY, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

  Az európai csatlakozós fali töltő két USB-C kimenettel van felszerelve . Egyenként használva 65W és 45W leadására képesek . Ez a két kimenet tehát nemcsak iPhone és Android okostelefonok (például Samsung, Oppo, Xiaomi és Huawei) táplálására tökéletes, hanem notebookok és laptopok (például Lenovo, MacBook, iPad Pro) táplálására is. A Power Delivery technológia nagy töltési teljesítményt kínál , miközben irigylésre méltó biztonságot tesz lehetővé . Valójában az újratöltött eszköz nem szenved rövidzárlattól és túlterheléstől a tápfeszültség alatt.

  A 36 W-OS USB-A PORT: ADAPTÍV ESZKÖZÖK GYORSTÖLTÉSÉHEZ

  A GaN töltőnek van egy harmadik kimenete, amely támogatja az USB-A típusú kábeleket . Ezt a portot az Adaptive Fast Charging technológiával kompatibilis összes eszközhöz , például okostelefonokhoz és táblagépekhez dedikálják . A töltő 36 W teljesítményt tud leadni , ami gyors és biztonságos áramellátást biztosít anélkül, hogy készüléke túltöltésre kerülne.

  MIÉRT VÁLASSZON GAN TÖLTŐT

  Ez a tápegység gallium-nitrid félvezetőkkel készült : a töltő ezért kicsi, de nagyon erős . A töltő ezért nagy töltési teljesítményt garantál, miközben rendkívül kompakt.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a SBS 65W 2x USB-C / 1x USB-A Hálózati töltő - Fehér (65W) termékhez

  Hasonló termékek