Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Screencheat

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 301970

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 760 Ft
   Nettó ár: 2 961 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Kívánságlista most!

  Kívánságlistára új játékunk egy robotporszívóról, a véres bosszúért!
  https://store.steampowered.com/app/856890/JUSTICE_SUCKS_RECHARGED/


  Teljes vezérlő támogatás

  A Screencheat teljes vezérlőtámogatással rendelkezik, és az összes főbb kontrollerrel működik, beleértve az Xbox 360-at, az Xbox One-t, a PS3-at és a PS4-et.


  A Játékról

  A Screencheat egy nevetséges, osztott képernyős lövöldözős játék, ahol mindenki láthatatlan, tehát "screencheat" kell!

  Képernyőcsalás: (ige) ellenfeled képernyőjének megtekintésére.
  pl. „Hagyd abba a képernyőcsalást, te csaló!”


  Elsajátítsd az együtéses ölőfegyverek széles skáláját, beleértve a baklövést, a pattogó plazmagolyókat lövöldöző autómotort és egy robbanóanyaggal megrakott mackót. Gyakorold képességeidet a szóló időmérőkön, majd vívj gyors és vad harcot akár nyolc játékossal helyben vagy online.

  Színes térképekkel, egyedi módokkal és rengeteg testreszabási lehetőséggel, beleértve a szokatlan mutátorokat is, a Screencheat a legjobb parti FPS.

  Csatlakozz közösségünkhöz a Discordon !  A megbízható Blunderbusstól a hősies Hobby Horse-ig és a teljesen őrült Chefoletig minden fegyvert úgy terveztek, hogy halálos elégedettséget nyújtson. Egyedülálló előnyeik és hátrányaik vadul eltérő játékstílusokat ösztönöznek, beleértve nemcsak a fegyver lövési módját, hanem azt is, hogy a fegyver „megmondja” a fegyvert. Vigyázz a siklóbusz füstjére, vagy a hobbiló mögötti tűzre...  A hagyományos kedvencektől, mint a Deathmatch, az egyedülálló Murder Mysteryig, a Screencheat kilenc játékmódja mindenki számára nyújt valamit.

  Játssz csapatban vagy mindenki mindenki ellen! Élvezze az osztott képernyős szórakozást úgy, hogy akár hét társát is kihívja a kanapén vagy online, vagy akár a kettő kombinációjával. Amikor a barátai nincsenek a közelben, edezze készségeit, és tanulja meg a térképeket az egyéni időfutamokon, vagy játsszon AI-botok ellen.  A legjobb aréna lövöldözősek szellemében 11 térképen haladsz át szellőzőnyílásokon és trambulinokon, amíg meg nem szerzed a célpontot. Minden térkép színkódolt területekkel és bőséges tereptárgyakkal, például szobrokkal, festményekkel és bútorokkal van megtervezve, amelyek segítségével gyorsan megtalálhatod a többi játékost a képernyőcsalási képességeid segítségével!  Az olyan játékok ihlette, mint a Towerfall, nagyon részletes testreszabási szintet biztosítunk a játékosoknak, hogy a játékot a maguk módján játsszák. Válaszd ki, mely fegyvereket engedélyezed, hogyan és mikor cserélhetők vagy tölthetők újra, alkalmazz időkorlátokat, állítsd be a győzelmi feltételeket, adj hozzá büntetéseket stb. Ha igazán össze szeretné keverni, próbáljon meg néhány mutátort, például lassú módot, alacsony gravitációt vagy flappy jumpot.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció
  Életkor: 7 +
  Megjelenés dátuma: 2014-10-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek