Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Seago XFU SG-2011 elektromos fogkefe fekete

    Kategória: Elektromos fogkefe

    Cikkszám: XFU SG-2011

    • 3 085 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    • Örüljön a hófehér mosolynak a Seago XFU SG-2011 készülékkel. A szonikus fogkefe 40000 fordulat/perc sebességgel működik és 5 üzemmódot kínál. Intelligens időzítővel van felszerelve, amely figyeli Ön helyett a fogmosási időt. Energiaellátásáról 2 darab AAA elem gondoskodik. Ezenkívül a készlet 3 hegyet tartalmaz.
    • A  Dupont sörték nagy sűrűségükkel tűnnek ki, és a végükön lekerekítettek, hogy alaposan megtisztítsák a fogakat, miközben nem károsítják a zománcot és az ínyt.
    • A SEAGO XFU SG-2011 5 üzemmódot kínál a különböző felhasználói igények kielégítésére. A foltoktól való megszabaduláshoz válassza a Fehér üzemmódot, a mindennapi tisztításhoz pedig a Tiszta üzemmódot. A Polish mód viszont fehérebbé teszi a fogakat, míg a Massage mód gyengéd masszázst ad az ínynek. A Sensitive viszont az érzékeny fogak számára lesz megfelelő.
    • A szonikus fogkefe gondoskodik arról, hogy elég sokáig tisztítsa a fogait. Intelligens időzítővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként emlékeztet arra, hogy változtasd meg a mosott területet, majd 2 perc után automatikusan kikapcsol.
    • A fogkefe kezelése egyszerű és intuitív, így nem lesz gondod vele. A bekapcsoló gomb megkönnyíti a készülék be- és kikapcsolását, egy második gomb pedig lehetővé teszi a fogkefe üzemmódjainak megváltoztatását. A SEAGO XFU SG-2011 továbbá IPX7-es vízállósággal rendelkezik. Ezenkívül 2 AAA elemmel működik, amelyek körülbelül 90 napos használatot biztosítanak.


    Egyéb tulajdonságok
    Energiaforrás: Elem
    Rezgések száma: 40000rezgés/perc
    Programok száma: 5
    Mozgás típusa: Szónikus
    Ajánlott: Felnőtt
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Seago XFU SG-2011 elektromos fogkefe fekete termékhez

    Hasonló termékek