FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Segula LED Ellipse High Brightness klar E27 14W 2700K dimm

    Kategória: LED-es égők

    Cikkszám: 55894

    • 32 800 Ft
      Nettó ár: 25 827 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Szeretné a legkellemesebb világítást biztosítani üzletében vagy otthonában? Akkor a Segula Bright line LED izzó világos az Ön számára. Az izzó 2700 Kelvin színhőmérsékletének köszönhetően meleg fehér fényt bocsát ki. Mivel tompítható, a nap bármely szakában élvezheti a tökéletes fényerősséget. Egy igazi érték a belső térben!

    A Segula LED Ellipse a Bright sorozat része. Ez a kollekció elegáns, gazdaságos és környezetbarát, kiváló minőségű LED-lámpákat tartalmaz. Elsősorban gyönyörű színvisszaadásuk és az általuk kibocsátott meleg fehér fény jellemzi őket. A kollekció legtöbb LED-lámpája ideális fő világításként, de néhány modell tökéletes akcentust is biztosít. Így minden térhez és helyzethez van egy megfelelő Segula Bright line led lámpa! Ezenfelül a sorozat led lámpái különböző lámpatestekhez illeszkednek. A szerelvények széles választékában kaphatók, beleértve a GU10, E27, G4 és E40 szerelvényeket. Különböző elegáns formákban és színekben is kaphatók. A sorozatban nemcsak reflektorlámpák, hanem golflabdalámpák, gyertyalámpák és még sok más lámpa is megtalálható. A kollekció lámpái ezért rendkívül széleskörűen alkalmazhatók.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek