Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Serious Sam Classics: Revolution

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 227780

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 845 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Serious Sam Classics: Revolution a Croteam eredeti Serious Sam Classic: The First Encounter és Serious Sam Classic: The Second Encounter élményeinek egyesített változata. A játékot az Alligator Pit, a Croteam támogatásával Serious Sam rajongókból álló független fejlesztőcsapat kezdte újratervezni, de az Alligator Pit csapatával történt élet miatt egy ideig „jégen” volt, így a közelmúltban a Croteam vette át az EA-t. fejlesztését, és célba ért.

  A Serious Sam Classicsban elérhető mindenen felül, a Serious Sam Classics: Revolution további ellenségeket és 8 vadonatúj kampánytérképet tartalmaz, köztük egy epikus új főnököt, akivel kidobhatod magad. A Revolutiont egy frissített Serious Engine 1 hajtja, amely teljesen új, fejlett grafikus shader támogatást, teljes 64 bites kompatibilitást és Steamworks integrációt tartalmaz.

  A Serious Sam Classics: Revolution egy önálló termék, és teljesen ingyenes a Steamen található eredeti Serious Sam Classic játékok tulajdonosai számára (Serious Sam Classic: The First Encounter és Serious Sam Classic: The Second Encounter).

  FŐBB JELLEMZŐK:

  • Legyél Sam „Serious” Stone – Utazz az ókori Egyiptom, a maja civilizáció, a Perzsa Birodalom és a középkori Európa gyönyörű tájain. Szembesülj a Mental hordájának számtalan tagjával, akik pokoli hajlamúak az emberi faj elpusztítására.
  • Frentic Arcade-stílusú akció – Harcolj a Mental rémálomszerű harcosai ellen, köztük olyan régi kedvencek ellen, mint a Lefejezett Kamikaze, Sirian Werebull, Kleer Skeleton és elfelejtett rosszfiúk, akik valahogy elvesztek az időben. Küzdje meg a Mental három legádázabb tábornokát, hogy megmentse a helyzetet, vagy meghaljon a próbálkozásban!
  • Speciális fegyverek és erősítések – Végezzen pusztítást hatalmas fegyverarzenállal, köztük olyan klasszikusokkal, mint a Double Shotgun, Minigun, Sniper Rifle és Cannon! Hozzáadtuk a szeretett Plasmagunt és Minlayert is a Warped modból!
  • Teljes Steamworks támogatás – Steam-alapú szerverekkel, játékböngészővel, eredményekkel, ranglistákkal és még sok mással!
  • Friends and Enemies – Éld át a valódi online és helyi kooperatív, illetve többjátékos módok káoszát (az osztott képernyőt is tartalmazza!). Ugorjon be néhány klasszikus versus akcióhoz a Deathmatch és Scorematch játékban. Ha eleged van ebből, próbáld ki a Revolution teljesen új játékmódjait – Team Deathmatch, Capture-the-Flag, Control Zone és még sok más!
  • Survival - Próbáljon szerencsét a vadonatúj Survival játékmódban!
  • Fedezzen fel több mint 100 titkot a csatatéren!
  • Erőteljes szerkesztő – Hozd létre szintjeidet, modjaidat, textúráidat és egyéb tartalmaidat a teljes funkcionalitású Serious Editor és a Serious Modeler segítségével!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2019-08-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Serious Sam Classics: Revolution termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek