Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Serious Sam Classics: Revolution

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 227780

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 810 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Serious Sam Classics: Revolution a Croteam eredeti Serious Sam Classic: The First Encounter és Serious Sam Classic: The Second Encounter élményeinek egyesített változata. A játékot az Alligator Pit, a Croteam támogatásával Serious Sam rajongókból álló független fejlesztőcsapat kezdte újratervezni, de az Alligator Pit csapatával történt élet miatt egy ideig „jégen” volt, így a közelmúltban a Croteam vette át az EA-t. fejlesztését, és célba ért.

    A Serious Sam Classicsban elérhető mindenen felül, a Serious Sam Classics: Revolution további ellenségeket és 8 vadonatúj kampánytérképet tartalmaz, köztük egy epikus új főnököt, akivel kidobhatod magad. A Revolutiont egy frissített Serious Engine 1 hajtja, amely teljesen új, fejlett grafikus shader támogatást, teljes 64 bites kompatibilitást és Steamworks integrációt tartalmaz.

    A Serious Sam Classics: Revolution egy önálló termék, és teljesen ingyenes a Steamen található eredeti Serious Sam Classic játékok tulajdonosai számára (Serious Sam Classic: The First Encounter és Serious Sam Classic: The Second Encounter).

    FŐBB JELLEMZŐK:

    • Legyél Sam „Serious” Stone – Utazz az ókori Egyiptom, a maja civilizáció, a Perzsa Birodalom és a középkori Európa gyönyörű tájain. Szembesülj a Mental hordájának számtalan tagjával, akik pokoli hajlamúak az emberi faj elpusztítására.
    • Frentic Arcade-stílusú akció – Harcolj a Mental rémálomszerű harcosai ellen, köztük olyan régi kedvencek ellen, mint a Lefejezett Kamikaze, Sirian Werebull, Kleer Skeleton és elfelejtett rosszfiúk, akik valahogy elvesztek az időben. Küzdje meg a Mental három legádázabb tábornokát, hogy megmentse a helyzetet, vagy meghaljon a próbálkozásban!
    • Speciális fegyverek és erősítések – Végezzen pusztítást hatalmas fegyverarzenállal, köztük olyan klasszikusokkal, mint a Double Shotgun, Minigun, Sniper Rifle és Cannon! Hozzáadtuk a szeretett Plasmagunt és Minlayert is a Warped modból!
    • Teljes Steamworks támogatás – Steam-alapú szerverekkel, játékböngészővel, eredményekkel, ranglistákkal és még sok mással!
    • Friends and Enemies – Éld át a valódi online és helyi kooperatív, illetve többjátékos módok káoszát (az osztott képernyőt is tartalmazza!). Ugorjon be néhány klasszikus versus akcióhoz a Deathmatch és Scorematch játékban. Ha eleged van ebből, próbáld ki a Revolution teljesen új játékmódjait – Team Deathmatch, Capture-the-Flag, Control Zone és még sok más!
    • Survival - Próbáljon szerencsét a vadonatúj Survival játékmódban!
    • Fedezzen fel több mint 100 titkot a csatatéren!
    • Erőteljes szerkesztő – Hozd létre szintjeidet, modjaidat, textúráidat és egyéb tartalmaidat a teljes funkcionalitású Serious Editor és a Serious Modeler segítségével!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2019-08-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Serious Sam Classics: Revolution termékhez

    Hasonló termékek