Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Shadow Ninja: Apocalypse

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 389160

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 940 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Új DLC elérhető

    http://store.steampowered.com/app/420050/


    Boogygames

    Egyéb játékok a http://www.boogygames.com oldalon


    Az App Store-ban

    Shadow Ninja: Apocalypse az App Store- ban https://itunes.apple.com/us/app/shadow-ninja-apocalypse/id1155035190?mt=8


    A Játékról

    A gonosz köd megrontotta az embereket. Káosz mindenhol. Tud-e időben eljutni a káosz forrásához, mielőtt mindent felemészt a gonosz?

    Útközben sok akadály és szélhámos nindzsa lesz. Kerülje el ezeket az akadályokat, és jusson el a gonosz forrásához, hogy meg lehessen állítani!

    Játékvezérlők:
    - Billentyűzet és egér -
    bal egérgomb: Ugrás
    vagy
    felfelé mutató nyílbillentyű: Ugrás
    X: Dobd Kunait
    Z: Kardtámadás

    JELLEMZŐK:

    • Ellenséges nindzsák
    • Intenzív futás
    • Dobd Kunait
    • Ninja karakterek
    • Halálos csapdák
    • Hívd ki magad
    • Epic 85 szinten
    • Oldja fel az összes Steam kereskedési kártyát

    Készülj fel egy szinte lehetetlen kihívásra a Ninják világában

    Komikus
    https://imageshack.com/i/p8pxOeNxp

    Játékmenet


    A Shadow Ninja: Apocalypse egy oldalról görgető platformjáték, amelyben a játékos átveszi az irányítást a játékos karaktere, Shadow Ninja felett, és végigvezeti őt 85 szinten. A képernyő feletti játék jelenik meg, amikor egy ellenség vagy egy csapda megöl, azonban a játékos újraindíthatja a pályát és folytathatja a játékot. Minden szinten fegyvert kapsz (10x Sword vagy 20x Kunai), hogy megvédd magad, és az a feladatod, hogy életben maradj, ameddig csak lehetséges. A grafika rejtélyes légkört biztosít, és az egész élményt egyszerűen elragadó. A kezelőszervek meglehetősen egyszerűek és könnyen érthetők, így nem lesz gond megtanulnia a játék csínját-bínját.

    1. Tartsa fenn a nindzsa egyensúlyát.
    2. Mozgásoddal együtt fókuszálj, ugorj és támadj.
    3. Legyen éber az egész jelenetre. Ne merüljön el annyira, hogy csak a nindzsáit nézze, hogy ne vegyen észre más ellenséges nindzsákat és halálos tárgyakat.
    4. Csak a fegyvereidet használd, ha szükséges. Egyes ellenséges nindzsákat nehezebb megölni Kunaival, használd a kardodat erősebb ellenségekért.

    Enciklopédia: Fegyverek, eszközök és ellenségek listája a játékban

    Nindzsa



    A nindzsák (忍者) olyan harcosok voltak, akik a nem szokványos hadviselésre specializálódtak, mint például a beszivárgás, a szabotázs és a merénylet a szamurájok korában. Egy másik módja annak, hogy hívják őket a "shinobi", azaz "azok, akik lopakodva cselekszenek". A nindzsa megtévesztés és hamisítás taktikáját alkalmazta, hogy meglepje ellenfeleit. Nem szokványos módszereik miatt, amelyek ellentmondtak a harcos (bushido) útjának, a nindzsákat nem tulajdonították olyan megtiszteltetésnek, mint a szamurájoknak.

    A nindzsa által gyakorolt sokrétű készségeket ninjutsunak – a lopakodás művészetének – nevezik, és magában foglalja a fegyveres harc, a fegyvertechnika, a katonai stratégia, a meteorológia, a geometria és a légzésszintézis kiképzését. A ninjutsu nemzedékeken át öröklődött a családon belül vagy közvetlenül a tanártól egy vagy néhány kiválasztott tanítványhoz. Ez a titkolózás részben megmagyarázza, miért kevés tényszerű információ áll rendelkezésre a nindzsáról, ami sok sztereotípiát vált ki róluk Japánban és Nyugaton egyaránt.

    Kunai (te és az ellenség használod)



    A Kunai egy kis tőr típusú szerszám volt, amely elsősorban használati késként szolgált. Másodlagos felhasználása fegyverként volt, éles hegyével és rövid nyelével remek dobófegyver volt. Remek közelharci fegyver is volt, mivel nagyon szűk helyzetekben is használható volt.

    A kunai egyéb felhasználási területei közé tartozik a hegymászó eszköz, egy kalapácsoló eszköz, egy cseres lándzsahegy, hogy csak néhányat említsünk.

    Ninja kard (te használod)



    A nindzsa kard (ninja-to) más volt, mint a szamurájé. A szamuráj által hordott hosszú kard magas széntartalmú acélból készült, és hónapokig tartott az elkészítése. Külön kézzel készítették őket minden szamuráj számára, nagy gondot fordítva egy nagyon jó minőségű kard elkészítésére. Olyan éles volt, hogy könnyen kettévágta az embert, még a páncéljukon keresztül is. A szamuráj kardok hossza átlagosan 26 1/2-37 hüvelyk volt.

    A nindzsa kardja jóval rövidebb volt, mindössze 24 hüvelyk, és a kardok minősége sokkal gyengébb volt. A gyengébb minőség oka az volt, ahogyan a kardot használták, ellentétben azzal, ahogy a szamuráj a sajátját. A szamurájok meglendítik a kardjukat, elvágták a végtagjaikat, és az ellenfélre vágtak. A nindzsa viszont inkább szúró mozdulattal használta a kardot. A nindzsa kard pengéjének hatékony használatához fűrészelést kell végezni, amikor a penge érintkezésbe került az ellenfél húsával.

    A kardok rossz minőségének másik oka az, hogy mivel a nindzsák többnyire hegyi emberek és törvényen kívüliek voltak, nem engedhették meg maguknak, hogy szakértő kardkovácsokat alkalmazzanak, mint a szamurájok. Saját kardkovácsaik sem fértek hozzá a megfelelő erőforrásokhoz ahhoz, hogy íves élű kardot készítsenek jól felépített pengével. Ha egy nindzsa le tudna győzni egy szamurájt, elvenné a kardjait, egyszerűen azért, mert jobbak.

    Bár a nindzsa kard kisebb és gyengébb minőségű volt, mégis megvoltak az előnyei. A hüvelyt például hosszabbra tették, mint a kardot, körülbelül 3-4 hüvelykkel hosszabbra. A hüvely végén volt egy rejtett rekesz, amely kis fegyverek, például tüskék, tőrök vagy kis mennyiségű méreg elrejtésére szolgált. A kard másik haszna az volt, hogy kis lépésként működhetett a pengével a földbe szorulva, a nindzsa pedig a kézvédőt használhatta lépcsőként, hogy elérje a fal méretezéséhez szükséges extra magasságot. Mivel a penge nem volt túl éles, a nindzsa kalapácsként is használhatta, ha (óvatosan) megfogta a pengét és a nyéllel üti. Szintén gyakori volt, hogy a hüvely hegye levált, így snorkelként lehetett használni.

    Hamarosan! Shuriken (Ninja Star) (Ön használta)



    A Shuriken a nindzsa védjegye, amelyet a nindzsáról szóló filmek és történetek tettek híressé. A shuriken egyszerűen egy lapos fémdarab volt, hegyes hegyekkel, amelyeket az ellenség felé dobtak.

    A shurikent eredetileg nem ölőfegyvernek tervezték. Leginkább a figyelem elterelésére vagy elrettentésére használták, hogy a nindzsa elmenekülhessen. A szökés kellős közepén a Shuriken a nindzsát üldöző szamuráj felé dobhatja, ami esetleg kétszer is meggondolja a szamurájokat, hogy folytassák-e az üldözést.

    Bár a shurikennek nem az volt a célja, hogy megöljön, könnyen halálossá tették, ha a széleit méregbe mártották. Ez hatásos volt, de néha visszafelé sült el, amikor a ninja véletlenül megvágta magát, miközben kotorászott érte, és ezzel megmérgezte magát.

    A Shurikeneket arra is tervezték, hogy eltalálják az ellenfelet, majd elpattanjanak a szem elől. Így egy nindzsa becsaphatja a gyanútlan őrt vagy őrszemet, és azt hiheti, hogy egy láthatatlan kardforgató vágta meg.

    Kusarigama (ellenséges fegyver)



    A Kusari-gama egy sarló (rövid kasza) és egy hosszú lánc kombinációja, amelynek végére súly van rögzítve.

    A sarlóvéget vágó vagy szúró mozdulatokhoz használták, valamint az ellenfél fegyvereinek blokkolására és beakasztására. A fegyver láncrészét megfogva a sarló körbeforgatható, hogy nagyobb elérést érjünk el vele.

    A fegyver láncrészét leggyakrabban ellenség vagy fegyvere csapdába ejtésére használták. Miután a ninja összegabalyodott a lánccal, végezhet vele a sarlóval. Ezt a fegyvert a nindzsák az általuk használt és könnyen hozzáférhető mezőgazdasági eszközökből találták ki.

    Tekken (ellenséges fegyver)



    Fémvédő, amelyet harc közben az ujjperceken viselnek, hogy növeljék az ütések hatását.

    Hosszú kard (ellenséges fegyver)



    A hosszú kard (más néven hosszú kard vagy hosszú kard) egyfajta európai kard, amelyet kereszt alakú markolattal és markolattal kétkezes használatra (körülbelül 16-28 cm (6-11 hüvelyk)) és egyenes kettős markolattal jellemeznek. - élű penge körülbelül 85-110 cm (33-43 hüvelyk)

    Szürke farkas (ellenség)



    főként Észak-Amerika északi részén előforduló nagy fajta farkas, szürke bordás szőrrel.

    Hosszúíj (ellenséges fegyver)



    Az íjat és a nyílvesszőt a nindzsa és a szamuráj is használta. A nindzsa által használt íjakat gyakran elesett szamurájoktól vették el.

    Kétféle íjat használtak, a rövid és a hosszú íjat. Fa nyilakat lőttek ki, amelyeket gyakran méregbe mártottak, hogy még halálosabbak legyenek.

    Kunoichi (nőstény nindzsa) gyakran jártas az íjjal és a nyíllal.

    Harci fejsze (ellenséges fegyver)



    az ókori hadviselésben használt nagy széles pengéjű fejsze.

    Hosszú szablya (ellenséges fegyver)



    elkeskenyedő, jellemzően ívelt pengéjű könnyű vívókard.

    Falchion (ellenséges fegyver)



    széles, enyhén ívelt kard a vágóéllel a domború oldalon.

    Fűrész (ellenség eszköz)



    kézi szerszám fa vagy más kemény anyagok vágására, jellemzően hosszú, vékony fogazott pengével, és előre-hátra mozgással működtethető.

    Atomerőmű






    Az atomerőmű olyan hőerőmű, amelyben a hőforrás egy atomreaktor. Mint minden hagyományos hőerőműre jellemző, a hőt gőz előállítására használják fel, amely egy elektromos generátorhoz csatlakoztatott gőzturbinát hajt meg, amely villamos energiát termel.

    Mérgező gáz (Evil Mist)



    A levegőhöz hasonló sűrűségű mérgező gáz, könnyen keveredik, ha belélegezve az emberek őrülten viselkednek!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Könnyed
    Életkor: 12+
    Megjelenés dátuma: 2015-11-16
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Shadow Ninja: Apocalypse termékhez

    Hasonló termékek