Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Shantae: Half-Genie Hero

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 253840

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 720 Ft
   Nettó ár: 3 717 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Shantae belevág első full HD kalandjába! Amikor egy titokzatos krimi hullám söpör végig Flitterföldön, a Half-Genie Hero Shantae-n múlik, hogy megmentse a napot! Használd Shantae pusztító Hair-Whip Attack-jét, hogy szörnyeket repülj, vagy hastáncot, hogy erősebb lényformává változz! Döntsd meg az egyes bűnözői kapribogyók mögött álló ötletgazdákat, és készülj fel a végső leszámolásra Shantae ősellensége – a bájos, dögunalmas Risky Boots ellen!

  Főbb jellemzők:

  • Shantae védjegye mozog vissza! Táncolj, hogy teljesen új és klasszikus lényekké válj, vagy idézz be mágikus támadásokat! Összesen több mint egy tucat táncot fedezhet fel!
  • Az új ereklyerendszer lehetővé teszi a játékosoknak, hogy új erőket tárjanak fel, és testreszabják a mozgásokat Shantae és számos alakja számára!
  • Hódítsd meg az arcade-stílusú akciószínpadokat, amelyek egy teljes világgá bontakoznak ki, amelyet felfedezhetsz. A gyors akció és a küldetésszerű felfedezés egyben!
  • Amikor Shantae története véget ér, még csak most kezded! A DLC módok új karaktereket, szinteket és főnököket mutatnak be!
  • Hatalmas főnökök, humoros párbeszédek és a csodálatosan furcsa Shantae szereplőgárda visszatér, immár teljesen animált HD-ben!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció
  Megjelenés dátuma: 2016-12-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek