Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Shieldwall Chronicles: Swords of the North

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 951260

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 990 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Shieldwall Chronicles: Swords of the North játékban egy zsoldoscsapatot vezetsz Tarren veszedelmes és hideg északi vidékére. A szerencse után kutatva pengével és varázslatos könyvvel találkozhatsz számos ellenség ellen, köztük élőhalottak, démonok, gyíkemberek és sok más lény ellen. A részben játékkönyvből, részben taktikai RPG-ből álló csatában harcosokból és varázslókból álló erős bandát építhetsz fel, és megdöntheted az erőviszonyokat az északi birodalmakban.

  Főbb jellemzők

  • Vegyen részt mély, körökre osztott harcban. A harc valósághű, és olyan részleteket tartalmaz, mint a fegyvertávolság, a sebzéshatások és az ellentámadások anélkül, hogy lassítaná a játékmenetet. A játékosoknak hatékonyan kell fedezniük és látótávolságra is szükségük van a sikerhez.

  • Építs egy párt 15 különböző osztály közül. Válassz egy hat hősből álló párt, amely a tudós varázslóktól a kemény harcosokig terjed. Az egyes karaktertípusok maximális kihasználása létfontosságú a győzelem biztosításához, mivel a legtöbb csak bizonyos feladatokban jeleskedik. A varázslók hatalmas pusztító mágiával rendelkeznek, de gyorsan elesnek egy egyszerű lándzsa szúrásig, miközben a nagy harcosok képesek feltartani egy hordát, ha megfelelően támogatják őket.

  • Egy egyedülálló morálrendszer egy teljesen új taktikai réteget ad a harchoz. A harcosok sokkal jobban fognak harcolni, ha azt hiszik, hogy a csata az ő oldalukon van, és pánikba esnek, ha az ellenkezőjét hiszik. Ha egy barát bukását vagy egy ellenséges vezető meggyilkolását nézzük, az drasztikusan befolyásolja a morált. A nyilak és a varázslatok még akkor is, ha kimaradnak, hatással lesznek a barátok és az ellenségek bátorságára a hatásterületükön. Végül, a vérszomjas szerelő azt jelenti, hogy bizonyos harcosok új energiaforrásokat találnak minden egyes megölt ellenség számára.

  • Gyűjts össze több száz erőteljes varázstárgyat, hogy felszereld a partit. Minden karakter akár kilenc tárgyat is felszerelhet, a kardoktól, pajzsoktól, köpenyektől, gyűrűktől a sisakokig. Az egyes tételek a közönséges tárgyaktól, amelyek csak kis előnyt biztosítanak, a legendás tárgyakig terjedhetnek, amelyek egyszerre javíthatják a statisztikát, és teljesen új erőket adhatnak hordozójának. A harcosok mágikus gyűrűket is felszerelhetnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy tűzgolyókat varázsoljanak, vagy például élőhalottakat hívjanak meg. A varázstárgyrendszer lehetővé teszi, hogy még jobban személyre szabja partiját, és teljesen új taktikákat és harci terveket dolgozzon ki.

  • Élvezze a több mint 50 órányi játékidőt a kampányban. Utazása során végigvezeti csapatát a hóval borított vadonon, sötét barlangokon, ősi romokon és nagy városok véres utcáin. A csaták különféle nehézségekkel újrajátszhatók, és a szintek határa sem nyújt véget az élvezetnek a kemény játékos számára.

  • Merüljön el egy kavicsos, valósághű világban, amely ötvözi a sötét kor történelmét és kultúráját fantasy versenyekkel és szörnyekkel. Tarren északi birodalmai olyan helyek, ahol az emberek pajzsfalakban lándzsával, baltával és karddal harcolnak elfek, törpék, goblinok és még sárkányok ellen is. A varázslók és szörnyek hatalmasak, de még mindig le lehet győzni jó taktikával, páncélzattal és bátorsággal.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció, Stratégia, Szerepjáték
  Életkor: 16 +
  Megjelenés dátuma: 2018-12-16
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek