Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Shovel Knight Pocket Dungeon

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1184760

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Merüljön el a Shovel Knight-tal a Pocket Dungeon mélységeibe egy olyan akciódús rejtvényes kaland összeállításban, mint senki más! Csatlakozz a rejtélyes kalauz Puzzle Knighthoz, miközben átlapátolod az ellenséges csapatokat, új felszereléseket szerezhetsz, és harcolhatsz ismerős és új főnökökkel. Fedezzen fel egy mesét végtelen fordulatokkal, keressen kedvenc hőseit, és akár hívja ki egy barátját a gyors tempójú fej-fej elleni versenyre a Shovel Knight Pocket Dungeonban!

    - Lépjen be a zuhanó kockás kirakós játékok világába, egy kazamata-mászó csavarral! Találkozz ellenségekkel, és harcolj ellenük, és keress sebzést egy egyedülálló harcrendszerben. Egy teljesen új hibrid, amilyet még soha nem láttak. Csoportosítsd össze az ellenségeidet hatalmas lánctámadásokhoz, miközben kulcsokat, erőket és bájitalokat ragadsz, hogy feltöltsd egészséged!

    - Vegye át az irányítást több mint 10 kedvenc hőse felett a Shovel Knight univerzumból, mindegyik egyedi erővel és játékstílussal.

    - Menet közben szereld fel magad a tárgyak és felszerelések kincsesbányával. Keverje össze a terhelést, hogy felkészüljön bármilyen találkozásra.

    - Játssz többféleképpen a Kaland móddal, a 2 játékos versengő versus móddal, a Napi kihívással és még sok mással!

    - Egy merész, új vizuális stílus egészíti ki az új történetet. Tanuld meg a köteleket barátodtól Puzzle Knight, miközben megpróbálsz elmenekülni a titokzatos Pocket Dungeonból. A Shovel Knight jellegzetes történetmesélése és humora teljes képernyőn látható!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2021-12-13
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Shovel Knight Pocket Dungeon termékhez

    Hasonló termékek