Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Skjoldur Story

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1051580

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek



    Egy zelda-lite játék, ahol csak egy pajzsot kapsz!

    Ebben a könnyed lelkipásztori kalandban fedezze fel és küzdje meg magát egy hatalmas és szeszélyes világban, csak egy varázslatos pajzs az oldalán. Fedezze fel, oldja fel és hódítsa meg a kazamaták tetszőleges sorrendjét az utazásai során összegyűjtött erőkövek segítségével, mielőtt szembeszállna a gonosz végső forrásával.

    MÁGIKUS PAJZS



    Az egyetlen fegyvered a pajzsod. Az ellenséges lövedékek és képességek blokkolása lehetővé teszi, hogy ideiglenesen előnyére fordítsd őket. Figyelj a környezetedre, mert a megfelelő használatával különféle akadályok leküzdhetők!

    NEMLINEÁRIS VILÁG



    A Skjoldur Story nagy hangsúlyt fektet a nemlinearitásra. Játsszon a saját tempójában, és barangolja be a kézzel készített világot, bármilyen irányban is. A talált kazamaták bármilyen sorrendben kinyithatók a túlvilágon szétszórt erőkövek segítségével. Az egyetlen kivétel a végső torony, amely zárva marad, amíg minden mást be nem fejeznek.

    FEDEZZE FEL A REJTETT TERÜLETEKET



    Botorkálj a titkos szobákba rejtett kincsekkel vagy minijáték-szerű területekkel, amelyek szórakoztató ritmustörő módon visznek tovább a kalandban. Használja fel a talált zsákmányt frissítések vásárlására különböző üzletekben, hogy tovább segítse az utazást.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-04-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Skjoldur Story termékhez

    Hasonló termékek