Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Skjoldur Story

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1051580

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek  Egy zelda-lite játék, ahol csak egy pajzsot kapsz!

  Ebben a könnyed lelkipásztori kalandban fedezze fel és küzdje meg magát egy hatalmas és szeszélyes világban, csak egy varázslatos pajzs az oldalán. Fedezze fel, oldja fel és hódítsa meg a kazamaták tetszőleges sorrendjét az utazásai során összegyűjtött erőkövek segítségével, mielőtt szembeszállna a gonosz végső forrásával.

  MÁGIKUS PAJZS  Az egyetlen fegyvered a pajzsod. Az ellenséges lövedékek és képességek blokkolása lehetővé teszi, hogy ideiglenesen előnyére fordítsd őket. Figyelj a környezetedre, mert a megfelelő használatával különféle akadályok leküzdhetők!

  NEMLINEÁRIS VILÁG  A Skjoldur Story nagy hangsúlyt fektet a nemlinearitásra. Játsszon a saját tempójában, és barangolja be a kézzel készített világot, bármilyen irányban is. A talált kazamaták bármilyen sorrendben kinyithatók a túlvilágon szétszórt erőkövek segítségével. Az egyetlen kivétel a végső torony, amely zárva marad, amíg minden mást be nem fejeznek.

  FEDEZZE FEL A REJTETT TERÜLETEKET  Botorkálj a titkos szobákba rejtett kincsekkel vagy minijáték-szerű területekkel, amelyek szórakoztató ritmustörő módon visznek tovább a kalandban. Használja fel a talált zsákmányt frissítések vásárlására különböző üzletekben, hogy tovább segítse az utazást.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2021-04-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Skjoldur Story termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek