Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Smalland: Survive the Wilds

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 768200

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 10 200 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Csatlakozz a Smallandhoz: Éld túl a Wilds Discord-ot


  TÖBB JÁTÉK


  A Játékról

  "Az óriások ideje előtt szabadon éltünk a Nap és a Hold alatt. Évszázadok teltek el, de a felszíni világ történetei nemzedékeken át öröklődnek. Most az óriások eltűntek, és neked, Vanguard, ki kell merészkedned még egyszer a vadonba, sürgős küldetésre. Légy bátor, és ne tántorogj…”

  Fedezze fel a hatalmas „kisek földjét”

  Haladjon át tó méretű tócsákon, felhőkarcoló méretű fák között, száguldjon át az utak barlangszerű repedései között, miközben új nézőpontból tapasztalja meg a hatalmas nyitott világot. Fedezze fel a sűrű erdőket, a veszélyes mocsarakat és a korábbi időkből megmaradt furcsa romokat. Fedezze fel a világban szétszórt rejtett NPC-k tanait és tudását, és tanuljon meg túlélni ebben a hatalmas vadonban.

  Szelídíteni és lovagolni a lényeket

  Fedezz fel recepteket, amelyek segítségével megszelídítheted és meglovagolhatod az állatok sokaságát. Ugorjon hatalmas távolságokat egy Grasshopper hátán, közelítsen egy Damselfly-t, száguldjon egyik helyről a másikra a Pókon. Ezt a világot és lakóit meg kell hódítani.

  Túlélni együtt

  Játssz barátaiddal akár 10 játékos támogatásával többjátékos módban. Fedezzen fel együtt, harcoljon együtt, építsen együtt, és csapatként élje túl a vadonokat.

  Építs táborokat a földre vagy a fák közé

  Fogja meg vagy finomítsa az erőforrásokat, hogy több anyagréteggel építse fel táborát, a levelektől és gallyakkal kezdve a masszív kőig. Válassza ki kedvenc helyét a világon, és építsen, vagy méretezzen hatalmas fákat, és szerezze be saját települését a tetején.

  Készítsen erős páncélkészleteket

  Gyűjts össze erős páncélokat, amelyek ellenállást és képességeket biztosítanak számodra, és keverd össze őket, hogy személyre szabd megjelenésed. Suhanj át az eget szárnyas páncélban, lendülj fáról fára a markoló kampóval és még sok más.

  Túlélni a vadonokat

  A legtöbb lény, akivel találkozol, alacsonyabbnak lát a táplálékláncban – a hangyák, a csótányok, a bogarak, a darazsak és a pókok potenciális étkezésként tekintenek rád. Az időjárási viszonyok és az évszakok folyamatosan változnak, így ha túl akarsz élni még egy napot, akkor a felkészülés kulcsfontosságú.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2023-03-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Smalland: Survive the Wilds termékhez

  Hasonló termékek