Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  SolSeraph

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 834800

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 570 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek  A retro ihletésű toronyvédelmi és akcióplatformer, a SolSeraph újra feltalálja a klasszikusokat!  Az emberiség őreként a civilizáció a te kezedben van. Építsd fel városaidat és állíts fel védelmi struktúrákat, hogy megvédd őket a szörnyek állandó fenyegetésével szemben, majd ereszkedj le odúikba karddal és varázslatokkal, hogy végleg elpusztítsd őket. Fedezze fel az úszó szigeteket, az ősi barlangokat és az elveszett városokat. A világ a tied!

  Az ACE Team, a Rock of Ages és a Zeno Clash mögött álló kreatív elmék által kínált SolSeraph az akciót és a stratégiát ötvözi a 16 bites korszakra emlékeztető gazdag és egyedi játékélmény érdekében.  • Restore Humanity Back to Prosperity – Egyensúlyozva az oldalról görgető akciókat és a felülről lefelé irányuló stratégiai elemeket, gondosan vezessenek ki minden törzset a fenti felhőkből, hogy segítsenek terjeszkedni a területükön, és eloszlatni a földjüket beborító sötét ködöt. Miután a lények odúi feltárultak, Helios szerepét kell betöltened, hogy szembeszállj a szörnyekkel.
  • Vedd meg a harcot az ellenség ellen – A kardjával, pajzsával és mágikus íjászatával felfegyverkezve Heliosnak számos ellenséggel kell szembeszállnia, beleértve a goblinokat, a vadállatokat, a denevérlovasokat és még sok mást, hogy szembenézzen az őket irányító Ifjabb Istennel. Ha legyőzi ezeket a kihívásokkal teli ellenségeket, Helios új mágikus erőket ad, például gyógyító gyógynövényeket és jégszilánkokat.
  • Védd meg a szülőföldet – Segíts minden törzsnek eldönteni, hogyan alakítsák ki falujukat különféle egységek felhasználásával, a házaktól és farmoktól a növekvő népesség támogatására, a harcos laktanyák és íjásztornyok felépítéséig, hogy megvédjék magukat a szörnytámadások hullámaival szemben.
  • Segítség a legfelsőbb hatalmaktól – Yuzo Koshiro, a sok klasszikus videojáték-zene mögött meghúzódó legenda megkomponálta a SolSeraph nyitó témáját. Ezenkívül az elismert író, Jonas Kyrazes (The Talos Principle, The Sea Will Claim Everything) tehetségét kölcsönözte a játék lenyűgöző narratívájának megalkotásához.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció Stratégia
  Életkor: 3+
  Megjelenés dátuma: 2019-07-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a SolSeraph termékhez

  Hasonló termékek