Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Something Ate My Alien

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1047870

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 5 080 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Intergalaktikus üzenetrendszer

  Kattintson az alábbi gombra, hogy csatlakozzon a Discord-hoz


  A Játékról

  A Something Ate My Alien egy 2D-s, ásó és rejtvényes platformer játék, ahol az AI Antalasia szerepét töltheted be, és irányíthatod a kis Alien foltokat, hogy felfedezd a meglátogatott bolygókat! Az Ön feladata, hogy átáss a különböző világok talaján, és megtalálja az összes olyan tárgyat, amelyre szüksége van az eltérítő kalóznak. A kaland során minden bolygón meg kell küzdened a környezeti veszélyekkel, meg kell küzdened a vadon élő állatokkal, titkos rejtvénykamrákat kell megoldanod, és mindezt úgy, hogy túléled a kimerülő oxigénellátást és a helyi vadvilágnál sokkal ijesztőbb fenyegetést.


  Főbb jellemzők

  • Áss át 4 különböző bolygó mélyén, és gyűjts össze minél több zsákmányt.
  • Oldja meg a rejtvénykamrákat blokkokat tolva és húzva, hogy felfedje a titkos kincseket.
  • Éld túl az oxigéntöltő állomások megtalálásával és a környezeti akadályok elkerülésével.
  • Küzdj az ellenséges növény- és állatvilág ellen a választott 6 speciális fegyverrel.
  • Frissítse és építse felszerelését tárgyak és energia gyűjtésével.
  • Találja meg a rejtett relikviákat, és gyűjtse össze az eredményeket.
  • Vegyen részt nagyobb csatákban a rejtett titkokat őrző félelmetes hatalmas fenyegetésekkel.

  DIG

  Vezesd az idegeneket, hogy megtalálják az összes erőforrást, amelyre a kalózok szüksége van, és minden további tárgyat, amelyet a fejlesztések építéséhez használhatsz fel. Egyes bolygók drágakövekben, mások speciális ásványokban, kövületekben, műtárgyakban vagy gázokban gazdagok. Gyűjts össze minél többet!

  REJTÉKOK MEGOLDÁSA

  Minden bolygónak van egy sor rejtvénykamrája, amelyek megfejtése után rejtett kincseket tárnak fel. Húzza és tolja a blokkokat a megfelelő pozícióba, hogy megszerezze a kód részeit tartalmazó tokeneket, amelyekre új helyek feloldásához és a kaland előremozdításához szükséges.


  TÚLÉLÉS

  Az idegeneknek túl kell élniük a veszélyes környezetben, miközben ásnak és felfedeznek. Keressen oxigéntöltő állomásokat, és óvakodjon a maró hatású, túlhevült vagy mérgező anyagok medencéitől, zuhanó szikláktól, csúszós jégtől, mérgező gázoktól és nyílt lángoktól.

  HARC

  6 egyedi fegyver áll rendelkezésre, mindegyik különböző mechanikával, hogy megvédje magát a gazdag növény- és állatvilág ellen. Vigyázz a töltő állatokra, repülő lényekre, páncélozott vadállatokra, és légy óvatos, ha a lógó gombák alatt sétálsz.

  FRISSÍTÉS

  Használd azokat a tárgyakat, amelyeket a kalóz nem akar új fejlesztéseket építeni az idegenek számára. Mit válassz? Gyorsabb bányászat? Jobb fegyverek? Nagyobb oxigéntartályok? Hosszabb élettartamú sugárhajtású csomagok? Vagy esetleg valami mást, ami segíthet az idegeneknek a barlangok felfedezésében?

  A NAGYOBB VESZÉLY

  Ugyanaz az idegen faj, amely a bezárt teleportálók labirintusát és a feloldásukhoz szükséges rejtett kódokat hagyta maga mögött, valami nagyon veszélyeset is hagyott maga után, hogy mindezt megőrizze, egy hibabiztost. Ez a fenyegetőző fenyegetés folyamatos, és minél több ládát nyit ki, annál nyugtalanítóbb a fenyegetés...


  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2020-06-18
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Something Ate My Alien termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek