Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Sony WF-C500 Bluetooth fülhallgató fekete

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: WF-C500 fekete

    • 31 095 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Kis méret, kompromisszumok nélküli hang
    A WF-C500 vezeték nélküli fülhallgató tökéletesen illik a füledbe. De ne tévesszen meg a mérete. A finoman elhalkuló és a magas frekvenciájú hangokat visszaállító DSEE technológiának köszönhetően kiváló hangminőséget nyújt. Ez a Bluetooth® fülhallgató okostelefon-barát is egyben, melyet egyszerű használni, és többféle színben kapható.
    Még nagyobb zenei élmény
    A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a zeneszámoknál a nagy frekvenciás és a finoman elhalkuló hangokat a még hitelesebb zenei élmény érdekében. A Sony | Headphones Connect app hangszínszabályozó beállításával saját ízlésedhez igazíthatod a zenét.
    Még természetesebb zene
    Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.
    Ergonomikus dizájn
    A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óta hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-C500 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.
    Személyre szabott hangzás
    A hangzást egyéni igényeidhez igazíthatod. Többféle előre megadott beállítás közül választhatsz az éppen hallgatott zene stílusának megfelelően. Vagy saját beállítást is létrehozhatsz a Sony-Headphones Connect alkalmazás Egyéni hangszín funkciójával.
    Kicsi és könnyű, remekül illeszkedik
    A kicsi fülhallgatók biztonságosan és kényelmesen illeszkednek a füledbe. Lekerekített formájuknak köszönhetően élvezet viselni őket, így arra összpontosíthatsz, ami valóban fontos – a zenére.
    Kompatibilis a hangutasításos segédekkel
    Egyetlen gombnyomással elérheted az okostelefonod hangvezérelt segédjét, és útvonaltervet kérhetsz, elindíthatsz zenét, kommunikálhatsz az ismerőseiddel stb.
    Könnyen kezelhető gombok
    A WF-C500 fejhallgató gombjai nem csak a zeneszámok lejátszását, leállítását vagy átugrását, illetve a hangerő módosítását teszik lehetővé, hanem azt is, hogy elérd az okostelefonod hangutasításos segédjét, és kihangosított hívásokat intézz.
    A tok kényelmesen elfér a zsebedben
    A hengeres töltőtok rendkívül kicsi és jól elfér a zsebedben vagy a táskában, így a fülhallgatódat bárhová magaddal viheted. A matt üveghez hasonló áttetsző fedél stílusos, fényűző megjelenést és tapintást biztosít.
    Csatlakoztatás PC-hez Gyors párosítással
    A Gyors párosítással egyszerű párosítani a WF-C500 fülhallgatót Windows 10-es PC-hez Bluetooth®-on. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10-eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.
    Könnyen megkeresheted a Fast Pairrel
    A Fast Pair funkcióval egyszerű párosítani a fülhallgatót Android™ készülékekkel. Koppints a felugró értesítésre, és a WF-C500 engedélyezi a gyors Bluetooth® párosítást az Android™ készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a fülhallgatódat, ha megcsörgeted, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyét.
    Könnyebb, tisztább kihangosított hívás
    Kihangosítva szabadon és minden eddiginél tisztább hangminőséggel beszélgethetsz a beépített mikrofonnak köszönhetően. Még a zsebedből sem kell kivenni a telefont.
    Egy fülhallgató, ideális párhuzamos feladatokhoz
    Ha zenehallgatás közben beszélgetni is szeretnél, akkor csak az egyik fülhallgatót vedd ki a töltőtokból, és használd a megszokott módon.
    Fröccsenés és izzadság, nem probléma
    IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.
    Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt
    Akár 20 órán keresztül is hallgathatsz zenét a praktikus töltőtoknak köszönhetően. Ha pedig sietsz, 10 perces gyorstöltéssel akár egy óra lejátszási időhöz juthatsz.
    Annyira magával ragadó. Annyira valódi.
    Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. Ez a fülhallgató képes a 360 Reality Audio hangzásra.
    Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat
    A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth®-chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.
    A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült
    A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WF-C500 csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.
    Műszaki adatok
    Általános funkciók és jellemzők:

    • Fejhallgató típusa: Zárt, dinamikus

    • Hangszóróegység: 5,8 mm

    • Mágnes: Neodímium

    • Frekvenciaátvitel (bluetooth® kommunikáció): 20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)

    • Hangerőszabályzó

    • Vízálló (IPX4)

    • DSEE

    Akkumulátor - fülhallgatók:

    • Akkumulátortöltési idő: kb. 2,5 óra

    • Akkumulátortöltési módszer: USB-töltés (tokkal)

    • Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő): Max. 10 óra

    • Akkumulátorkapacitás (folyamatos beszélgetési idő): Max. 5,0 óra

    Bluetooth:

    • Bluetooth® verzió: Bluetooth műszaki adatai: 5.0-s verzió

    • Hatótáv: 10 m

    • Frekvenciatartomány: 2,4 GHz-es sáv (2,4000-2,4835 GHz)

    • Profil: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

    • Támogatott hangformátum(ok): SBC, AAC

    • Támogatott tartalomvédelem: SCMS-T

    Töltőtok:

    • Akkumulátortöltési idő: kb. 3 óra

    • Tömeg: kb. 35 g

    • Méret: 80,0 x 34,9 x 30,9 mm

    Bluetooth igen
    Zenelejátszási idő max (óra) 10
    Beszélgetési idő max (óra) 5
    Töltési idő (óra) 2.5
    Vízállóság IPX4
    Minimum frekvenciaátvitel 20 Hz
    Maximum frekvenciaátvitel 20000 Hz
    Fülhallgató átmérője 5.8 mm
    Felhasználási terület Általános felhasználás
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Sony WF-C500 Bluetooth fülhallgató fekete termékhez

    Hasonló termékek