Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Sony Xperia 1 V, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre is!), Tempered Glass (edzett üveg), Full Cover, Spigen Glastr Alignmaster, Clear - 2 db /csomag

  Kategória: Kijelzővédő fólia

  Cikkszám: 136725

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Kevesebb idő, precíz felhelyezés jellemzi a Spigen Align Master üvegét. Egyszerűen tegye a Spigen GLAS.tR AlignMaster Full Cover kijelzővédő üveg felhelyezőjét a telefon fölé, nyomja meg középen az üveget és már látható is ahogy az üveg a helyére tapad. A Spigen teljes kijelzővédő üveg 9H keménységű, mely tökéletes védelmet nyújt a karcolások ellen és egyéb sérülések ellen a a mindennapi használat során.
  Az üveglapot még egy extra nano réteggel is bevonták,  ami biztosítja, hogy az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések ne hagyjanak nyomot a kijelzőn.

  Telepítési útmutató:
  -Felhelyezése egyszerű, javasoljuk, hogy fürdés után a párás fürdőszobában végezze, így pormentes környezetet biztosíthat a művelethez.
  -Alaposan tisztítsa és zsírtalanítsa a kijelzőt, majd törölje szárazra.
  -Illessze pontosan a készülékére az üveglapot, majd a kis lapocskák segítségével ragassza a készülékhez.
  -Körkörös mozdulatokkal simítsa ki az apró légbuborékokat az üveglap alól úgy hogy a ragasztóréteg minél jobban a kijelzőhöz tapadhasson.


  Főbb jellemzői:
  -Minőségi, edzett üveglap
  -Könnyű felhelyezés
  -9H-s üvegkeménység
  -Teljesen átlátszó
  -Nem homályosítja a kijelzőt
  -Rendkívül hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal és sérülésekkel szemben
  -A csomag 2 db üveg fóliát és 1 db a felrakáshoz szükséges segéd keretet tartalmazza.

  Figyelem!

  A fólia / üvegfólia felhelyezése ELŐTT kérjük, minden esetben hasonlítsák a terméket a készülékhez, megbizonyosodva arról, hogy a termék nem mérethibás és pontosan illeszkedik. Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás fóliát felhelyezi, abban az esetben a garanciát nem tudjuk vállalni!

  Az íves (hajlított) szélű telefonok esetében, a készülékek kialakítása miatt nem minden tokkal használható! A tok és az üvegfólia sok esetben összeérhet. Ezért a tok az üvegfóliát "felnyomhatja" és ezáltal sérülhet, feljöhet a fólia. Az ilyen esetekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, és ebben az esetben sem tudunk semmilyen garanciát vállalni.

  A kép csak illusztráció! Ez az edzett üveg fólia készülék-specifikus.


  Amennyiben ultrahangos ujjlenyomat leolvasó készülékkel rendelkezik, nem tudjuk, garantálni, hogy működni fog a leolvasó a fóliával vagy üveggel.

  Egyéb tulajdonságok
  Márka: Sony
  Kompatibilitás: Sony Xperia 1 V
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Sony Xperia 1 V, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre is!), Tempered Glass (edzett üveg), Full Cover, Spigen Glastr Alignmaster, Clear - 2 db /csomag termékhez

  Hasonló termékek