Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Soul Tolerance: Prologue

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1820430

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 995 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Ebben az asimovi történetben fedezze fel a gazdag neon-noir városképet egy robotnyomozó szemével, miközben egy MI által uralt világ belső működését vizsgálja. Beszélgessen a társadalom minden szintjéhez tartozó robotokkal, az alacsony szintű robo-takarítóktól a The Encrypted osztály bürokráciájáig, és még a techno-spirituális szerzetesekig is, akiket keresett az intelligencia a tudatosság bűnét, és átlépte a lélektűrés határát.

  FŐBB JELLEMZŐK

  🤖 - Nagyon részletes Voxel Art.
  🔍 - Nyomozós kaland a nyitott világban.
  🌆 – Gazdag sci-fi beállítások és felfedeznivalók.
  💬 - Rengeteg karakter és párbeszéd.
  🎹 - Eredeti zene és hangtervezés.
  TÖRTÉNET

  Hokkaido, Japán, 2214. Százharminc évvel ezelőtt az emberiség kihalt. Az elmúlt évszázadban egy fejlett, mindentudó és mindenütt jelenlévő mesterséges intelligencia (AI) irányította a Földet. Ez a szilícium- és cifraistenség saját játszóterévé változtatta a bolygót.
  A kevésbé fejlett mesterséges intelligenciával megajándékozott mechanikus lények benépesítik az emberiség leveleit, benépesítve és javítva az emberiség bomlásából eredő üres héjakat. Rutinjaik a mesterséges intelligencia Isteni Anyjának szórakoztatására szolgálnak, mindennapi életük az emberiség legtartósabb impulzusainak szimulációja. Bár tisztában vannak anyával, egyikük sem tudja, hol van; egyesek még a létezésében is kételkednek.
  Az életüket szabályozó algoritmusok által vezérelve reggel felkelnek, tanulnak, dolgoznak, szenvednek, örülnek, mosolyognak, emlékeznek… És megkérdezik magukat.  Ezek a robotok egy olyan világban élnek, amely nem sokat változott az emberiség utolsó napjai óta. Több milliárd baktériummal, növénnyel, rovarral és gombával élnek együtt. De nincs ennél bonyolultabb. Annak biztosítására, hogy a tudat soha többé ne fenyegesse a bolygót, az isteni mesterséges intelligencia határt szab az öntudatnak. A küszöböt meghaladó életet meg kell semmisíteni. Ez a protokoll ismertebb nevén… LÉLEKTOLERANCIA.
  Ez a történet egy októberi estén kezdődik. A 12-es egységet, egy független ügynökség által alkalmazott droidnyomozót Szapporó városába küldik, hogy kivizsgáljon egy anomáliát: egy rejtélyes hokkaidói forrás áttörte a Soul Tolerance korlátait. Az elemzés előrejelzése szerint ez valószínűleg rendszerhiba vagy adatgyűjtési hiba. Miután egy kapszulán keresztül megérkezett a város külvárosába, a 12-es egység nyomozásba kezd, amely olyan felfedezésekhez vezeti, amelyeket tudata soha nem fogant meg.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie
  Megjelenés dátuma: 2023-12-11
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Soul Tolerance: Prologue termékhez

  Hasonló termékek