Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Soul Tolerance: Prologue

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1820430

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 265 Ft
      Nettó ár: 1 783 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Ebben az asimovi történetben fedezze fel a gazdag neon-noir városképet egy robotnyomozó szemével, miközben egy MI által uralt világ belső működését vizsgálja. Beszélgessen a társadalom minden szintjéhez tartozó robotokkal, az alacsony szintű robo-takarítóktól a The Encrypted osztály bürokráciájáig, és még a techno-spirituális szerzetesekig is, akiket keresett az intelligencia a tudatosság bűnét, és átlépte a lélektűrés határát.

    FŐBB JELLEMZŐK

    🤖 - Nagyon részletes Voxel Art.
    🔍 - Nyomozós kaland a nyitott világban.
    🌆 – Gazdag sci-fi beállítások és felfedeznivalók.
    💬 - Rengeteg karakter és párbeszéd.
    🎹 - Eredeti zene és hangtervezés.




    TÖRTÉNET

    Hokkaido, Japán, 2214. Százharminc évvel ezelőtt az emberiség kihalt. Az elmúlt évszázadban egy fejlett, mindentudó és mindenütt jelenlévő mesterséges intelligencia (AI) irányította a Földet. Ez a szilícium- és cifraistenség saját játszóterévé változtatta a bolygót.
    A kevésbé fejlett mesterséges intelligenciával megajándékozott mechanikus lények benépesítik az emberiség leveleit, benépesítve és javítva az emberiség bomlásából eredő üres héjakat. Rutinjaik a mesterséges intelligencia Isteni Anyjának szórakoztatására szolgálnak, mindennapi életük az emberiség legtartósabb impulzusainak szimulációja. Bár tisztában vannak anyával, egyikük sem tudja, hol van; egyesek még a létezésében is kételkednek.
    Az életüket szabályozó algoritmusok által vezérelve reggel felkelnek, tanulnak, dolgoznak, szenvednek, örülnek, mosolyognak, emlékeznek… És megkérdezik magukat.



    Ezek a robotok egy olyan világban élnek, amely nem sokat változott az emberiség utolsó napjai óta. Több milliárd baktériummal, növénnyel, rovarral és gombával élnek együtt. De nincs ennél bonyolultabb. Annak biztosítására, hogy a tudat soha többé ne fenyegesse a bolygót, az isteni mesterséges intelligencia határt szab az öntudatnak. A küszöböt meghaladó életet meg kell semmisíteni. Ez a protokoll ismertebb nevén… LÉLEKTOLERANCIA.
    Ez a történet egy októberi estén kezdődik. A 12-es egységet, egy független ügynökség által alkalmazott droidnyomozót Szapporó városába küldik, hogy kivizsgáljon egy anomáliát: egy rejtélyes hokkaidói forrás áttörte a Soul Tolerance korlátait. Az elemzés előrejelzése szerint ez valószínűleg rendszerhiba vagy adatgyűjtési hiba. Miután egy kapszulán keresztül megérkezett a város külvárosába, a 12-es egység nyomozásba kezd, amely olyan felfedezésekhez vezeti, amelyeket tudata soha nem fogant meg.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland, Indie
    Megjelenés dátuma: 2023-12-11
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek