Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  SPACECOM

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 263860

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 435 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  SPACECOM – Csontig tartó stratégiai, csillagflotta parancsnoki játék, amelyben a megtévesztés, az okos mozgás és a harci választások döntenek a győzelemről vagy a vereségről.

  Nem véletlen, nincs szerencse. A Spacecom a valós idejű taktikára és tervezésre összpontosítva növeli stratégiaalkotási képességét. Használja a katonai legendákból tanult, bevált manővereket, vagy dolgozzon ki saját terveit.

  Tedd próbára észjárásodat az egyjátékos kampányban, menj fej-fej mellett akár 5 ellenféllel többszereplős játékban, vagy kísérletezzen új stratégiákkal az AI csetepaté módban. Legfőképpen okos elmére, ravaszságra és józan taktikára lesz szüksége.

  Amikor a háború elkezdődik, hagyd magad mögött az apró dolgokat, és merülj el a szigorú hangzásvilágban, miközben elmerülsz a csillagflotta parancsnokságában. Mostantól az számít, hogy milyen taktikát és stratégiát ismersz, nem pedig az, hogy milyen gyorsan tudsz kattintani. A Spacecom a kreativitásról szól a tervezésben, nem pedig a játékmechanika bonyolultságáról.

  Főbb jellemzők


  • Egyjátékos kampány, amely próbára teszi az eszét különféle taktikai rejtvényekben
  • Feszült többjátékos – uralj akár 5 játékost térképenként
  • Nem véletlen, nincs szerencse. A lényeg a jó tervezés és a sikeres végrehajtás
  • Hangzás kifejezetten a stratégiai gondolkodás elindítására
  • A katonai technológia ihlette minimalista látványterv
  • Arra tervezték, hogy az okos gondolkodást kiemelje a gyors kattintás helyett

  Előnézetek


  "A jelenleg a MOBA-k által uralt piacon a SPACECOM egy szűkebb perspektívát kínál a stratégiára. A tömör harci szerepekre és az ellátási útvonalak kezelésére összpontosítva minden a korlátozott erőforrások felhasználásáról szól, hogy átverje barátait." - GameTrailers.com

  "Ami igazán megdöbben, az az, hogy mindezt hihetetlenül minimalista stílusban mutatják be.(...) Semmi sem vonja el a figyelmet a feltűnő vizuális effektusokból vagy a hihetetlenül renderelt környezetekből, ez tiszta stratégia.(...) Számomra A játékmechanika szószólója mindenek felett, ez olyan közel áll a tiszta űrstratégiához, mint ahogy én láttam, és nagyon várom a kész terméket." - gaminglives.com

  "A Spacecom egy érdekes ötlet, mint egy gyorsjáték stratégiai játék. Abban a műfajban, amely hajlamos elriasztani az újoncokat, a Spacecom az a cím, amely tárt karokkal fogadja őket, elkerülve a bonyolultságot, miközben a klasszikus 4X-es érzést kínálja. " - Criticallysane.com
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2014-09-17
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek