Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  SpellPunk VR

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1258980

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A SpellPunk VR egy magas oktánszámú, kompetitív, többjátékos varázslatos játék képregényes művészeti stílussal.

  A SpellPunkban rendkívüli erőket szabadíthatsz fel, és hatalmas varázslóvá változol, aki saját kezével varázsol a levegőbe varázslatos szimbólumokat .

  Hívd ki barátaidat, válj varázslóvá, és tapasztalj meg ismeretlen erőket!  „Varázslat a semmiből. Szó szerint."
  Sam Watanuki, A játékos


  "A fejlesztők nem mondták nekem, hogy ez egy edzés."
  WhackyCast


  – Ha emlékszem a varázslataimra, meg fogsz halni.
  A 8 bites nindzsa


  Jellemzők


  • Varázslat : Rajzold meg a varázslatok mágikus szimbólumait közvetlenül a kezeddel. Nincsenek bosszantó menük, amelyek itt akadályoznák. Érezd a valódi erőt a kezedben!
  • Online párkeresés : Tapasztalja meg a játékot, online többjátékos meccset játszva valakivel a SpellPunk univerzumban.
  • Privát párkeresés : Hozzon létre egy privát szobát (vagy csatlakozzon hozzá) jelszóval, és játsszon online többjátékos meccset egy baráttal szemben.
  • Tanulj úgy, mint egy főnök : Tapasztald meg a játékot offline módban, miközben jól érezd magad a képességeid gyakorlásával egy egészen különleges Shooting Range módban.
  • Bigger, Badder Bots : Harcolj a halálosabb ellenségekkel az egyjátékos bot módban. Különböző erősségű mesterséges intelligencia, amely teljesen új, kihívásokkal teli érzést ad az egyjátékos élménynek.
  • Speciálisan komponált zene : A SpellPunk egy dübörgő hiphopot tartalmaz techno hangsávval keverve, hogy elkísérjen párbajait Penka Kouneva játékfilm- és játékszerzőtől, aki olyan kompozícióiról ismert, mint a Prince of Persia: Forgotten Sands, valamint a a World of Warcraft: Legion, a WoW: Warlords of Draenor, a WoW: Cataclysm, a StarCraft II: Heart of the Swarm, az SC II: Wings of Liberty és a Diablo III: Reaper of Souls című zenekari művei.
  • Képregény-stílus : Ha Ön képregény-rajongó, biztosan élvezni fogja a SpellPunk látványvilágát.
  • Karakterek : A SpellPunk egy teljes testes avatarral rendelkezik, amely fokozza a magával ragadó élményt, és igazi bűvésznek érzi magát, és a varázslatos párbajba helyezi.
  • Erőteljes vizuális effektusok : A gyönyörűen kialakított VFX kiemeli a varázslatok nagyszerűségét, és minden sikeres varázslat után a csoda és a beteljesülés érzetét kelt.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Megjelenés dátuma: 2020-04-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek