Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Spider Queen cave

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1197180

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Ez egy nagy kihívást jelentő kaland mikroterror játék. A játék a működésre és a visszafejtésre összpontosít. A játék kifinomult pályadizájnja arra készteti az embert, hogy meghaljon és éljen.

  Történet háttér

  A rangidős, akibe régóta szerelmes vagyok, három hónapja eltűnt. Mindenhol keresgéltem, de nem találtam infót. Úgy tűnt, elpárolgott a világtól. Ma este a nővérem hirtelen videohívást kezdeményezett. A képen idősebb nővérem arca sápadt volt, és megkért, hogy menjek el egy elhagyatott külvárosi villába, és azt mondta, hogy egyedül jöjjek. Nem volt más választásom, mint felkészülni az indulásra. Azt mondják, hogy a villa egy híres kísértetház. Én, aki tele voltam azzal a gondolattal, hogy véget vessek 20 éves szingli életemnek, rohantam idősebb nővérem házához, de ő folyamatosan ázott a fürdőkádban, és nem volt hajlandó kijönni. Arra gondolva, hogy mennyi lehetőséget szalasztottam el a múltkori gyávaságom miatt, összeszedtem a bátorságot és kinyitottam a fürdőszoba ajtaját. A következő jelenet váratlanul felejthetetlen volt számomra...
  Azt hittem, hogy mindennek vége, miután kiszöktem ebből az átkozott házból, de hogy megmentsem az idősemet, beugrottam abba a kútba. Váratlanul egy hatalmas földalatti világ van bent, egy titokzatos víz alatti, és egy komor földalatti palota, Sikoltások hallatszottak a labirintus mélyéről. Útközben a csontok azt mondják, hogy nem én vagyok az első, aki idejön.

  Kiváló és hatalmas jelenet

  A hagyományos horror játékok kis terétől eltérően hatalmas világot hoztunk létre a játékban. Amellett, hogy apartmanok és villák a mindennapi életben. Készítettünk egy gyönyörű víz alatti világot, egy sírlabirintusot és gyönyörűen megtervezett csapdákat is.

  Megfelelő horror elemek

  Nem kell állandóan idegesnek és félni, hogy játszhass ezzel a játékkal, miután megijesztettünk egy pihentető időt, garantáltan nagyon élvezni fogod. Ha nagyon félsz a horror játéktól, akkor elkészítettünk néhány kelléket is, amelyek nem befolyásolják a játék tartalmát, de bátorságot adhatnak. Ön kezdeményezheti, hogy elhozza őt, hogy boldogan játssza a játékot.

  Kihívást jelentő szintek

  Mindenféle igényes formatervezés, még egy mozdíthatatlan terep is megfigyelést és gondolkodást igényel. Képzeld el, hogy minden cselekedet levezetheti a feszültséget! A szint teljesítése után az elejétől a végéig kihívhatod az egyszeri sikert!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2023-02-04
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Spider Queen cave termékhez

  Hasonló termékek