Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Spigen Urban Fit Samsung Galaxy Buds FE/2 Pro/2/Pro/Live Tok - Bronz

    Kategória: Fülhallgató tok

    Cikkszám: ASD01443

    • 8 885 Ft
      Nettó ár: 6 996 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Spigen Urban Fit Tok Samsung Galaxy Buds FE/2 Pro/2/Pro/Live - Bronz

    Csinálj stílusos benyomást, miközben maximális védelemmel látod el Samsung Galaxy Buds fülhallgatódat a Spigen Urban Fit tokkal. Ez a kifinomult bronzszínű tok nemcsak védi kedvenc készülékedet, de egyúttal elegáns kiegészítője is a mindennapoknak.

    Jellemzők és Tudnivalók:

    • Kompatibilitás: Tökéletes illeszkedés a Samsung Galaxy Buds FE, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro és Galaxy Buds Live modellekkel.
    • Premium anyaghasználat: Minőségi műbőr bevonatának köszönhetően érzékeny érintéssel bír, valamint tartós és divatos megjelenést biztosít.
    • Stílus és funkcionalitás: A bronzszín elegáns kiegészítője lesz a készüléknek, miközben a megemelt szélek extra védelmet nyújtanak az ütődések és karcolások ellen.
    • Kompakt kialakítás: A tok pontos méretezése és könnyűsége révén nem növeli jelentősen a fülhallgató méretét, így könnyedén hordható zsebben vagy táskában.

    A Spigen márka ismert innovatív és magas minőségű tartozékainak gyártásáról. Az Urban Fit tok tervezésénél sem tett kivételt, tökéletesen ötvözi a védelmet és az elegáns megjelenést. Válaszd ezt a tokot, ha nem csak védeni, de stílusosan is szeretnéd tárolni a fülhallgatódat.

    Megjelenés:

    A minimalista design és a letisztult bronz szín eleganciát sugároz, míg a finoman texturált felület biztosítja a kézben való stabil fogást. A Spigen logó diszkréten, de stílusosan helyezkedik el a tokon, tovább emelve annak exkluzivitását.

    Válaszd a Spigen Urban Fit tokot, ha prémium védelmet és stílusos megjelenést szeretnél biztosítani Samsung Galaxy Buds fülhallgatódnak!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek