Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Spyer

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1957560

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 560 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  TÁRSJÁTÉKOK

  https://store.steampowered.com/app/1957240/Hacker_Man/?ref=spyer
  https://store.steampowered.com/app/1932490/Agent_01/?ref=spyer
  https://store.steampowered.com/app/1662990/Explosiver/?ref=spyer


  A Játékról





  A Spyerben egy cselekménytörténetet, rejtélyt és megfigyelést fogsz élni.

  A játék egy vidéki területen játszódik, egy erdő közepén, ahol fel kell fedezned a területet a célok teljesítéséhez. Egy puskája és egy hangtompítós pisztolya lesz segítségedre a harcban, és egy olyan területtel kell szembenézned, amely tele van erősen felfegyverzett terroristákkal, akik mindegyike felkészült a harcra.

  Te fogod irányítani Dennyt, első személyben, és végre kell hajtanod néhány feladatot, hogy intelligens módon kiirtsd az adott régióban lakó terrorista csoportot, igyekezve, hogy ne lássák, ehhez fényképezned kell, hordoznod kihallgatásokat és egyéb információkat gyűjteni a környéken, mindezt sok intelligenciával és felkészüléssel, mert a környék tele lesz fegyveresekkel. Játszhat a saját módján, legyen az csendben, lopakodó módban, vagy mindent feltörve és mindenkit lelőve. Menjen a területre, nyomozzon, gyűjtsön bizonyítékokat, és próbáljon meg sértetlenül megszökni.

  A játékélmény a feszültség keverékét kínálja, amely stratégiával kombinálva mindent tökéletessé tesz.


  Denny-t, a kormány kémét megbízzák, hogy nyomozzon egy távoli területet, ahol feltételezhetően terrorista csoport működik. A helyszínre érve Denny több felfegyverzett személyre bukkan, és megtalálja a terrorista csoport talán legnagyobb bázisát.
  Ebben a helyzetben Denny úgy dönt, hogy behatol a bázisra, hogy megpróbáljon néhány fényképet készíteni és kihallgatni a csoportvezető egyik megbízható emberét, hogy információkat szerezzen a csoport jövőbeli terveiről. Nem lesz könnyű feladat behatolni egy olyan helyre, amely tele van fogig felfegyverzett terroristákkal. Bármilyen hiba végzetes lehet!

  Jó kém vagy? Tudja meg a Spyeren.

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2022-06-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Spyer termékhez

  Hasonló termékek