Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  STAR OCEAN THE SECOND STORY R

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2238900

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 31 305 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Korai vásárlási bónuszok

  • Napkelte gyűrű  • Helyreállítási cikkek készlete (kevert bogyók x20 + Resurrection Potion x20)  Azok az ügyfelek, akik a játékot a korai vásárlási bónusz rendelkezésre állási időszakában (*) vásárolják meg, bónuszként olyan kiegészítőt szerezhetnek be, amelyet minden játszható karakter felszerelhet, és két különböző típusú helyreállítási tárgyat.

  * Azok az ügyfelek, akik 2023. november 16-án 8:59 PST-ig vásárolják meg a játékot, jogosultak a korai vásárlási bónuszokra.


  STAR OCEAN A MÁSODIK TÖRTÉNET R - DEMO


  STAR OCEAN A MÁSODIK TÖRTÉNET R - DEMO
  Ez a demó egy játszható részt tartalmaz a STAR OCEAN THE SECOND STORY R elejétől a Krosse-barlang befejezéséig. Tapasztalja meg az új grafikai stílusban ábrázolt terepterületeket, a harcba beépített új rendszereket és még sok minden mást.

  (A demó tartalma a teljes játékból származik, de néhány módosítással. Néhány teljes játékfunkció korlátozott.)
  (A demóban minden mentési fájl időtartama három óra.)
  (A demó történetének előrehaladása és karakterszintjei átvihetők a teljes játékra.)
  (A demóból mentett adatok csak egyszer vihetők át a teljes játékba, a teljes játék első indításakor.)


  A Játékról

  A STAR OCEAN sorozat igen elismert második része STAR OCEAN THE SECOND STORY R néven tér vissza.

  A 2D pixel karaktereket és a 3D környezeteket ötvöző, egyedülálló 2,5D-s esztétikával életre keltett remake mindent tartalmaz, ami az eredeti kiadást olyan nagyszerűvé tette, miközben új elemeket is hozzáadott!
  Tapasztalja meg az új harci mechanikát, a teljes japán és angol beszédhangokat, az eredeti és újrahangszerelt zenét, a gyors utazást és még sok minden mást! Fedezze fel a klasszikus, de modernizált JRPG végleges változatát, amely tökéletes az újoncok és a régóta rajongók számára.  Űrdátum 366 – A Föderáció egyik tisztje egy misztikus bolygóra szállítja magát. Miközben a hazautat keresi, egy fiatal lánnyal való találkozás a népe megmentésére irányuló törekvésbe vonja, ahogy egy ősi prófécia megjövendölte...
  Válaszd az utat, és légy tanúja egy felébredt sorsnak.  - A Fantasy és a Science Fiction egyedülálló vizuális stílusban ütközik
  A veszélyes kazamatáktól a nyüzsgő városokig a STAR OCEAN THE SECOND STORY R világa lenyűgöző 2,5D-s stílusban jelenik meg, amely a gyönyörű 3D-s grafikát és a nosztalgikus 2D-s pixel karaktereket ötvözi.

  - Tapasztaljon meg egy történetet kettős főszereplővel
  Kezdje utazását Claude-dal vagy Renával. Választásától függően változnak a perspektívák és a toborozható szövetségesek.
  Ismerje meg a párt tagjait az egyedülálló Private Actions rendszeren keresztül, építsen kapcsolatokat, és tárja fel a különféle befejezéseket.
  Yukihiro Kajimoto hosszú távú sorozatművész új karakterillusztrációkat is készített.

  - Izgalmas, vizuálisan kirobbanó csaták!
  Élvezze a gyors tempójú harcot, és használjon új mechanikát az ellenségek stratégiai legyőzéséhez.
  Folyamatos sebzéssel „törj meg”, és utasítsd szövetségeseidet, hogy kövessenek egy Assault Actiont, hogy hatalmas sebzést okozzanak.

  - Párosítsd az erős felszerelést rengeteg képességgel
  Testreszabhatja a parti előrehaladását a készségek széles választékával, beleértve a főzést, a művészetet, a metalcraftot és még sok mást. Építs fel speciális szinteket, és sajátítsd el a továbbfejlesztett Item Creation rendszert, hogy tökéletes felszerelést készíthess különböző effektusokkal.

  - Japán és angol hangfelvétel
  Mostantól minden eseményjelenet teljesen megszólaltatott, ugyanazt a hangot használva, mint az eredeti játékban. Ezen kívül a STAR OCEAN SECOND EVOLUTION (2008) dialógusa is szerepel, és kiválasztható.

  - Egy ikonikus filmzene, amelyet Motoi Sakuraba rendezett át
  Az összes számot újrakomponáltuk, beleértve a teljes sávos előadást és a vonós hangzást is. A felfedezés és a filmjelenetek témáinak új felvételei is vannak, amelyek még magasabb szintre emelik őket.

  - 3 nehézségi mód
  Válaszd a FÖLDET egy pihentető utazáshoz, a GALAXY-t egy kielégítő kihíváshoz, vagy az UNVERZUMOT… ha elég bátor vagy ahhoz, hogy valóban próbára tedd képességeidet.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció, Szerepjáték
  Életkor: 12 +
  Megjelenés dátuma: 2023-11-02
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek