Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  STAR WARS: Rebel Assault I + II

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 456540

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 540 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Star Wars™: Rebel Assault
  A lázadó erők megnyerték első csatájukat a sötét oldal ellen... De a háború még csak most kezdődött!

  Újoncként egy messzi-messzi 3D-s galaxisba löksz be, hogy egyszer s mindenkorra leverd a gonosz Birodalmat. Vigye el T16 Skyhopperrel egy edzésre a Koldus-kanyonon keresztül... Majd kerülje el az aszteroidákat, és robbantsa ki a TIE vadászgépeket egy mély űrben dübörögve... küzdje meg a fenyegető AT-AT-flottát Hoth jeges tundráján... és végül semmisítse meg Vadert és a gonosz Birodalom kamikaze-lövészárkokkal fut a hírhedt Halálcsillagon.

  Star Wars™: Rebel Assault II: The Hidden Empire
  A történet a Dreighton-köd közelében kezdődik, ahol Rookie One egy lázadó felderítő járőr tagja. A lázadók űrhajóinak eltűnését vizsgálja Dreighton közelében, amely régióban gazdag az eltűnő űrhajókról szóló mitológia. A régió legendái egészen addig az időkig nyúlnak vissza, amikor a korai hiperűrutazók elvesztették a tájékozódásukat, és eltűntek a köd áramlataiban, örvényeiben és viharaiban. A klónok háborúja során két egymással szemben álló harci flottát, a csata csúcsán, elnyelte a Dreighton-köd, így ő lett a csata egyetlen igazi győztese.

  Az eredeti, élőszereplős Star Wars felvételeket tartalmazó Rebel Assault II: The Hidden Empire számos úttörő fejlesztést tartalmaz, beleértve az intuitív és kihívásokkal teli arcade játékot; tizenöt szárazföldi, égi és űrbeli küldetés; eredeti Star Wars sztori; teljes képernyős, kiváló minőségű videó; négy képzettségi szint a könnyűtől a nehézig; digitális John Williams Star Wars filmzene; és a Skywalker Sound hiteles hangeffektusai.

  • Pilot X-wings, B-wings, speeder bike és a legendás Millenium Falcon.
  • Harcolj rohamosztagosokkal, TIE vadászgépekkel és egy szuper csillagrombolóval.
  • Digitalizált filmes képsorok a Star Wars-trilógiából, további felvételekkel, amelyeket kizárólag a játékhoz készítettek.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2016-03-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a STAR WARS: Rebel Assault I + II termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek