Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Startide

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 598500

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 340 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Startide az arcade felülről lefelé irányuló lövöldözős játék új változata – játssz elitpilótaként, aki az Interstellar Recon Mecha-t vezeti, amely egyedi fegyverkészlettel és különleges képességekkel rendelkezik. Fedezze fel a galaxis feltérképezetlen zugait, fedezze fel történetét, és próbára tegye tudását a legfélelmetesebb űrrettenetekkel szembeni epikus csatákban.

  JELLEMZŐK:
  • Szereld fel Mech-edet halálos fegyverekkel, és kelj át az univerzumban, és harcolj az ellenséges flották ellen arcade, felülről lefelé lövöldözős stílusban! Minden csata egyéni élmény – az ellenfelek eljárási úton jönnek létre, és halálos fegyvereik tömegével és készleteikkel igazodni fognak a fejlődésedhez.

  • Fedezze fel a galaxist, és fedje fel sötét titkait történet módban! Vezesd a Föld flottáját, hogy új energiaforrást találjanak, és új bolygókat fedezzenek fel lakóikkal – csatlakozzon szövetségekhez, találjon hatalmas leleteket, és nézzen szembe a titokzatos erővel, amely látni akarja, hogy az univerzum káoszba süllyed.

  • Válaszd ki kedvencedet kilenc Mecha közül, különböző fegyverekkel és közelharci fegyverekkel. Ezután szabja testre a speciális képességek kombinációját, hogy a legjobban megfeleljen játékmenetének.

  • Hozz létre halálos flottát összegyűjtött alkatrészekkel és fegyverekkel! Próbálja ki a Startide szerkesztőjét, és készítsen új űrhajókat különféle technológiával, amelyeket utazása során talál. Tesztelje alkotásait, és küldje el őket, hogy harcoljanak barátaival online rangsorolási módban!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2017-09-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Startide termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek