A cseresznyepiros Staub cocotte minden kezdőnek, amatőr szakácsnak és profinak ajánlott, aki értékeli a szép és szokatlan designt. Megjelenése egy nagy, lédús paradicsomra emlékeztet, így szemet gyönyörködtető a konyhában és az étkezőasztalon. Az egyedi paradicsomos koktél ovális formát vesz fel, és elég mély egy pörkölt vagy leves számára. A gyönyörű vörös árnyalatú edény a Staub öntöttvas cocotte-ok legjobb tulajdonságaival rendelkezik. Az öntöttvasról tudjuk, hogy rendkívül energiatakarékos. Főzés után a fazekat zárt fedővel tegye félre, és az étel a hagyományos fazekakhoz képest hosszabb ideig maradhat melegen. Nem csak meleg, ez az edény órákig hűvös marad, ha lehűtjük. Mivel 2,9 literes, ezért ideális pecsenyézéshez, kevergetve sütéshez és pároláshoz. Az olyan ételek, mint a currys csirke, az ABC leves és a leves tökéletesre sikerülnek, mivel a nehéz fedélnek köszönhetően minimális folyadékveszteséget okoz. Ezáltal az étel aromája és íze az edényben marad.
A matt fekete belső zománcozás ideális a különösen ropogós sütéshez. Tökéletes a húsok aranybarna, ropogós rétegének létrehozásához, miközben nedvesen tartja azokat. A nehéz fedéllel az edény szorosan lezáródik, hogy a nedvességet az ételben tartsa. A folyamatos pácolás, amelyet az egyedi fedélszerkezet elősegít, a főzés során levet, zsenge és intenzív ízeket eredményez. Azok számára, akik egészségesebb főzési lehetőséget szeretnének, nagyon kevés olajjal vagy vízzel főzhetnek. Az anyagok nem szivárognak ki az ételbe. Megfelelő felmelegítés esetén az ételek nagyon szinte nem ragadnak az edényhez az olaj hiánya ellenére sem. Emellett a mélyvörös színe még vonzóbbá teszi. Készítse el az ételt a tűzhelyen, és minden aggály nélkül áthelyezheti a sütőbe. Röviden, ez egy nagyon tartós edény, amely rendkívül forgács- és karcálló.
0 értékelés ehhez a termékhez