Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Stick Kingston IronKey VP50 8GB USB 3.0 secure

    Kategória: Pendrive

    Cikkszám: IKVP50/8GB

    • 24 880 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Hardveresen titkosított USB-meghajtó az adatvédelemért

    Védje fontos adatait FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező XTS-AES 256 bites titkosítással. Beépített védelem a BadUSB, Brute Force támadások ellen.


    Több jelszavas opció az adatvisszaállításhoz

    Admin, felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavak engedélyezése. Az admin visszaállíthatja a felhasználói jelszót, és létrehozhat egy egyszeri helyreállítási jelszót a felhasználó adatokhoz való hozzáférésének visszaállításához. A Brute Force támadás elleni védelem 10 egymás utáni érvénytelen jelszó megadása esetén kizárja a felhasználói vagy az egyszeri helyreállítási jelszavakat, és titkosítja a meghajtót, ha az Admin jelszót 10 alkalommal egymás után helytelenül adják meg.


    Új jelszavas mód

    Válasszon az összetett vagy a jelszavas jelszó mód között. A jelszókifejezés lehet numerikus PIN-kód, szóközöket tartalmazó mondat, szavak listája vagy akár dalszöveg - 10-től 64 karakterig terjedő hosszúságú.


    Kettős csak-olvasható (írásvédett) beállítások

    Kerülje el a rosszindulatú szoftverek támadásait az Admin által a Felhasználó számára beállított kényszerített Csak-olvasható móddal vagy az Admin vagy a Felhasználó által beállított munkamenet-alapú Csak-olvasható móddal.


    Meghajtók helyi kezelése kis- és középvállalkozások számára

    Az Admin szerepkör segítségével helyileg kezelheti az alkalmazottak felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavait, helyreállíthatja a zárolt meghajtók adathozzáférését, és megfelelhet a törvényeknek és előírásoknak, ha törvényszéki vizsgálatra van szükség.


    További biztonsági funkciók

    Csökkentse a sikertelen bejelentkezési kísérleteket és a frusztrációt a "szem" gomb engedélyezésével a beírt jelszó megtekintéséhez. Virtuális billentyűzet használata a jelszó bevitelének a keyloggerek és képernyőnaplózók elleni védelmére.
    Egyéb tulajdonságok
    Kapacitás: 8 GB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Stick Kingston IronKey VP50 8GB USB 3.0 secure termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek