Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Stiefel "Magyarország látványtérkép/Balaton és környéke" 45x66 cm könyökaláté

  Kategória: Naptárak, rendezők és tervezők

  Cikkszám: 39536-2K

  • 5 085 Ft
   Nettó ár: 4 004 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A Magyarország látványtérkép részletesen kidolgozott grafikával mutatja be az ország történelmi nevezetességeit, kastélyait, várait. Remek dekorációul szolgál, emellett belföldi utazások, kalandozások megtervezéséhez is ideális. A térképen hazánk megyéi, megyeszékhelyei, nagyobb folyói és tavai is szerepelnek. A dekoratív és informatív Balaton és környéke térképen minden szükséges információt megtalál, ami egy balatoni utazáshoz szükséges lehet.

  A dekorációs cél mellett számos területen nyújt hasznos segítséget. Ajánljuk például kerékpárosoknak, hiszen nem csak a balatoni bringakörutat, hanem minden fontos környékbeli kerékpárútat feltüntettünk rajta. Családi nyaralások megtervezéséhez is segítséget nyújt ez a térkép, mivel a különböző látnivalók, strandok, kempingek, kalandparkok, kikötők mind fellelhetők rajta. A Balaton környéki szállodák és vendéglátóhelyek falán is remek helye van, hiszen a vendégek könnyedén tájékozódhatnak a környékről.

  A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védi az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak.

  mérete: 45x66 cm

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek