FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Strategic Mind: Fight for Freedom

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1381850

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Közelgő játékok a Strategic Mind sorozatból

    https://store.steampowered.com/app/1474770/Strategic_Mind_Spirit_of_Liberty/


    További játékok a Strategic Mind sorozatból

    https://store.steampowered.com/app/1341170/Strategic_Mind_Spectre_of_Communism/

    https://store.steampowered.com/app/1200330/Strategic_Mind_Blitzkrieg/

    https://store.steampowered.com/app/991810/Strategic_Mind_The_Pacific/


    A Játékról



    A Strategic Mind: Fight for Freedom egy történelemvezérelt, körökre osztott stratégia a második világháborúban. Európa-szerte, Afrikában és Burmában harcolsz majd. A támadás előtt megfelelő felderítéssel tölti az időt, vagy agresszív taktikára hagyatkozik? Használja az éjszakai időt vagy az esőt az ellenséges állások felé lopakodva, vagy csak panaszkodik, hogy az időjárás kedvezőtlen volt? Segítesz a helyieknek, vagy a sorsukra hagyod őket? Rajtad múlik, hogy megmentsd-e a demokrácia és szabadság fellegvárát Európában a tengelyhatalmak totalitárius elnyomásától.

    TANÚJA KÉT KÜLÖNBÖZŐ SZEMPONTBÓL





    A játéknak 2 kampánya van: a britben teljesen történelmi csaták zajlanak, míg az amerikaiban történelmi műveletek zajlanak egészen Németország vereségéig, és számos alternatív történelmi csatát is tartalmaznak a Szovjetunió ellen. Nagy gonddal és a történelmi részletekre való odafigyeléssel készítette egy csapat, amely szenvedélyesen rajong a második világháború történelméért.



    Sir Harold Alexander szerepében vezesse a brit hadsereget
    Menj el egészen a norvég partraszállástól egészen Észak-Olaszország felszabadításáig. Parancsoljon csapatainak keserves vereségekben és a diadal pillanataiban. Vedd kezedbe a Dunkerque-i evakuálást. Harcolj a japánokkal Burmában, és az olaszokkal Afrikában. Fordítsa meg a háború dagályát Németország ellen El Alameinnél. Fejezze be a háborút Észak-Afrikában, és vezesse a győztes partraszállást Olaszországban 1943-ban.



    Vezesse az amerikai hadsereget Dwight Eisenhower tábornokként
    Menjen végig a D-napi partraszállástól Berlin bukásáig. Biztosítsd a Market Garden hadművelet sikerét, verd vissza az utolsó német offenzívát az Ardenneknél, és mérj gyilkos csapást a Birodalom szívére. Ezután lépj át 1946 alternatív történelmébe, és nézz szembe az eddigi legerősebb ellenfeleddel - a Vörös Hadsereggel. Parancsoljon az Egyesült Államok és szövetséges erőinek, és minimalizálja veszteségeit. Alkalmazza az összes szövetséges és felszabadult ország egységeit a maximális szinergia elérése érdekében. Használja ki az összes rendelkezésre álló eszközt annak érdekében, hogy Kelet-Európába elhozza a szabadságot és a demokráciát.

    TÖRTÉNELMI MŰVELETEK ÉS „MI HA” FORGATÓKÖNYVEK



    Vegyen részt történelmi eseményekben
    Győződjön meg róla, hogy minden csapatának sikerül kiszabadulnia a Dunkerque-i csapdából. Mutasd meg az olasz csapatoknak, hogy körültekintőbben kell kiválasztaniuk szövetségeseiket az Iránytű művelet hibátlan lebonyolításával. Változtassa meg az egész afrikai háború menetét Rommel legyőzésével a második El-alameini csatában. Menjen vissza Európába úgy, hogy leszáll Olaszországban. Kezdje meg a D-napi partraszállást, és harcolja ki magát Berlinbe, hogy véget vessen a náci rezsimnek és bűneinek.



    Engedje el, hogy kíváncsi az alternatív történelemfolyamatokra
    Mi történt volna, ha a szövetségeseknek 1946-ban a Szovjetunió ellen háborúzni kell, az Elképzelhetetlen hadművelet elképzeléseit követve? Most átveheti a vezetést, és felfedezheti az ilyen lehetőségeket. Szabadítsd fel a kelet-európai országokat a kommunista uralom alól!

    ISMERKEDÉS A FELSŐ RÉZÉVEL



    A játékmenet cselekményvezérelt, és számos történelmi személyiség szerepel benne, mint például Winston Churchill, Franklin Delano Roosevelt, Harold Alexander, Bernard Law Montgomery, Dwight D. Eisenhower, George S. Patton és mások.

    JÁTÉKJELLEMZŐK



    Merüljön el a történelemben
    Élvezze a narratíva által vezérelt játékmenetet a történelmi karakterek közötti sok párbeszéddel minden művelet során. A párbeszédeket az Ön tettei befolyásolják. Merüljön el mélyebben az 1939–1946-os eseményekben, és nézzen cselekményvezérelt filmeket minden művelet előtt és után.



    Kezelje hadseregét
    Válassza ki az erők összetételét. Szerezzen be új egységeket, frissítse vagy utasítsa el az elavultakat. A játékban 10 egységosztály áll rendelkezésre, mindegyikben sok modellel.



    Frissítse egységeit újabb modellekre
    Szerezzen be új egységmodelleket, amint elérhetővé válnak. A kampány előrehaladtával a korábbiakban pontosabb időszakokban haladó fejlettebb egységekhez jut hozzá.



    Válassza ki a legjobb felszerelést minden művelethez
    Győződjön meg arról, hogy az erők minden szükséges eszközzel rendelkeznek a közelgő csatához. Minden egység alkalmazhat különféle felszereléseket és szállítmányokat.



    Képezze a csapatait, és válasszon új képességeket számukra
    Felügyelje a harci tapasztalatot szerező erőit, és válassza ki számukra a stratégiájának és taktikájának leginkább megfelelő híradásokat.

    Jelölj ki hősöket
    Rendelj hősöket az általad választott egységekhez, és szerezzen hozzáférést speciális készségekhez. Minden hős valódi történelmi személyiség.

    Fejleszd a főhadiszállás képességeit, és alkalmazz fejlett harci taktikákat
    Tanuljon meg új HQ-készségeket minden művelet előtt, és használja újonnan megszerzett tudását, hogy változást érjen el a csatatéren.



    Használd ellene az ellenség legfejlettebb egységeit
    Fogd el a legjobb ellenséges egységeket, és add hozzá csapataidhoz. Majd a saját erejét felhasználva csapd le az ellenséget.



    Élvezze a valósághű 3D grafikát
    Tanulmányozza a csatatérképet, és használja ki a 3D-s grafikát, amely a térbeli terep és az egységek fizikailag szimulált mozgását mutatja be. Minden egység a valódi modellek nagyon részletes ábrázolása.

    ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTÓDOT

    A Strategic Mind: Fight for Freedom a Strategic Mind játéksorozat negyedik része, amelyben az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok is szerepel a második világháborúban.

    A sorozat korábbi címei:

    • Strategic Mind: The Pacific – az első játék, amelyben az Egyesült Államok és a Csendes-óceánon háborúzó Japán Birodalom egyaránt szerepel.
    • Strategic Mind: Blitzkrieg – a második játék, Németország részvételével a második világháborúban.
    • Strategic Mind: Spectre of Communism – a harmadik játék, a Szovjetunióval a második világháborúban.



    https://store.steampowered.com/app/1381850/Strategic_Mind_Fight_for_Freedom/
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció, Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-05-21
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek