Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Street Heat

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 744040

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 690 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Add át érzékeidet a tökéletes felülről lefelé irányuló versenyélménynek! A Street Heat egy akciódús, négyjátékos partidarab, élénk neon-noir látványvilággal és mesteri '80-as évekbeli filmzenével. Menj a lökhárítótól a lökhárítóig három másik versenyzővel, miközben a kanyarokban üvöltözöl, halálos ugrásokon zuhansz át, és padlózz a forgalmas vonatpályákon a kockás zászlóért folytatott versenyben.

  Válassza ki autóját és színét, és pár másodpercen belül versenyezzen barátaival, idegenekkel vagy mesterséges intelligenciával. De vigyázz: fordulj le a pálya széléről, vagy eltüntetnek a vonatok, és a versenyed véget ér a következő fordulóig!

  Jellemzők

  Kiélezett verseny arcade versenyzés: Cserélj festékkel, miközben lenyomod a versenytársat a pályáról, és eléred az első helyet a gyors és fergeteges négyjátékos versenyeken.
  Rugalmas online többszereplős játék: Egyszerre találkozhat barátaival és idegenekkel helyi és online partnerkeresőn keresztül, amely több helyi játékost támogat.
  Kihívó mesterséges intelligencia: Szereti az offline dulakodást? Akár egyedül játszol, akár egy-két barátoddal, töltsd ki a tartalék helyeket mesterséges intelligencia versenyzőkkel, és módosítsd a képességeiket, hogy minden alkalommal versenyképes versenyt biztosíthass.
  Véletlenszerű veszélyek: Csúszós olajfoltok és halálos vonatkocsik zúgnak végig a Street Heat kanyargós városképein, nincs két egyforma verseny. És ha nincs elérhető respawn, minden szeglet az utolsó lehet!
  Tournament play: Vegyen részt több futamból álló eseményeken, ahol a célpontokért, a leggyorsabb körökért és a ütésekért pontokat adnak.
  Pályaszavazási rendszer: A verseny utáni szavazással mindenki beleszólhat abba, hogy melyik pálya következik.
  Steam-eredmények
  Teljes vezérlő támogatás
  Steam Cloud támogatás
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés, Indie
  Megjelenés dátuma: 2019-12-12
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek