Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Strike Suit Infinity

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 234160

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 845 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Oké kadét. Ez az. Minden edzésed idáig juttatott – egyetlen okból vagy itt: hogy a legjobb legyél.


  A Strike Suit Infinity egy eszeveszett magas pontszámú üldöző, ahol csak a képességed számít. Bármilyen harci tapasztalatot is szerzett eddig, az irreleváns. Nincs vége az ellenségeknek, akikkel szembe kell nézned. Nincs nyerés. Csak a túlélésért kell harcolni.


  Lépj be a pilótafülkéjébe a három ütőöltöny egyikének, ellenséges hullámokat vonz le, építsd fel szorzódat, és helyezz el minél több pontot a táblára. Használnia kell azonban a fejét. A körök között használjon krediteket fejlesztések és erősítések vásárlására, hogy maximalizálja lehetőségeit a következő körben. Minél tovább tudsz életben maradni, annál nagyobb a pontszámod, és annál magasabbra kerülsz a ranglistán.


  Vegyen részt intelligens ellenséges harcosokkal, és szálljon harcba kolosszális tőkehajókkal, kihasználva szuperszerkezetük gyenge pontjait, hogy darabonként szétrobbantsa őket. Frissítsd a Strike Suit-odat, és szabd testre a fegyverkitöltéseket, hogy ízlésed szerint szabd a harcot. Használja ki a három nagyon különböző Strike Suit előnyeit, hogy olyan kutyaviadalokat tapasztaljon meg, amilyeneket még soha nem látott.

  Főbb jellemzők


  • Gyors, eszeveszett űrharc: harcolj szabadon több ellenséggel, harcolj más pilótákkal, és vívj hatalmas flottacsatákat.
  • A Strike Suit: stratégiailag váltson üldözési módról (sebesség és teljesítmény) Strike módra (erős, nagy manőverezésű harci mód).
  • Minden a pontszámodról szól – építsd fel szorzódat, vedd le az ellenséges hullámokat amilyen gyorsan csak tudsz, és versenyezzen a ranglista tetején.
  • Irányítsd stratégiádat – használj krediteket a körök között, hogy frissítéseket és erősítést vásárolj a következő körhöz.
  • Capital Ship Destruction: szedd szét a nagyhajókat darabonként – vedd ki a tornyokat, és célozd meg a gyenge pontokat, hogy felépítményük teljes részeit felrobbantsd.
  • Hajótervek a neves mechanikai tervezőtől, Junji Okubotól (Appleseed: Ex Machina, Steel Battalion).
  • Zene a díjnyertes hangtervezőtől, Paul Ruskaytól (Homeworld), köztük Kokia japán énekesnővel/dalszerzővel (Tales of Innocence, Gunslinger Girl: II Teatrino) és az Subsource-val való együttműködés.
  • Joystick kompatibilis: amellett, hogy teljesen egérre, billentyűzetre és játékvezérlőkre van optimalizálva, a Strike Suit Infinity számos joystickkal kompatibilis a teljes merítés érdekében.
  • Ördögi új ellenségtípusok
  *A JÁTÉKHOZ NEM SZÜKSÉGES STRIKE SUIT ZERO-RA*
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2013-04-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Strike Suit Infinity termékhez

  Hasonló termékek