Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Tears Revolude

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 504660

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 640 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Klasszikus, parancsalapú RPG 3D térképes felülettel és sima harci animációval!

  Sztori

  Egy évszázaddal ezelőtt volt egy egyedülálló művész, Orwiel. Sion és Michelle útnak indul, hogy felfedezzék utolsó műveit. Ők ketten találkoznak egy emlék nélküli lánnyal, Liarával. Amit a lány cipel, az megrázza mind a bejárt utat, mind a sorsukat!

  Egy mainstream parancs-RPG 3D térképes felülettel!

  Kezdj egy új kalandot ennek a játéknak a 3D kazamataiban! Ez a játék old-school, parancsalapú csatákat használ, hogy könnyen érthető és lejátszott mainstream parancs-RPG-t hozzon létre.

  Lenyűgöző harci animáció!

  A finoman megrajzolt ellenségek, a sima mozgás és a képernyőkitöltő hatások lenyűgöző csatajeleneteket tesznek lehetővé!

  Fejlessze fegyverét, és tanuljon új készségeket

  Használd tovább készségeidet, hogy még erősebbek legyenek! Menj el a kovácshoz a városban, hogy javítsd a karaktered fegyvereit és tanulj új készségeket. Minden karakter legfeljebb öt képességet sajátíthat el. Ahogy ezeket a készségeket használod, támadásaik természete és erejük megváltozik. Továbbra is használja őket, hogy hatalmas sebzést okozzon!

  Tárolja az SP-t, hogy szabadjára engedje különleges képességeit!

  Építsd meg SP-mérődet a csatában, és használd különleges képességek felszabadítására! A mérőeszköznek legfeljebb négy szintje van, és ha egyszerre használja, a szövetségesei csatlakozhatnak még erősebb támadáshoz.

  A KEMCO-ról

  A KEMCO egy videojáték-kiadó cég, amely kézi JRPG-játékokra specializálódott. A magával ragadó narratívákra és a minőségi játékmenetre összpontosítva arra törekszünk, hogy folyamatosan olyan játékélményeket tervezzünk, amelyeket a tapasztalt és az új játékosok egyaránt élvezhetnek, miközben a műfajt egy teljesen új szintre emeljük.

  *FONTOS FIGYELMEZTETÉS*
  Ez az alkalmazás teljes vezérlőtámogatással rendelkezik az Xbox 360 vezérlővel Windows rendszeren. A teljes vezérlő támogatás nem garantált Mac OS X rendszeren.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2017-01-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Tears Revolude termékhez

  Hasonló termékek