Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Tefal Ultimate Pure vasaló (FV9867E0)

    Kategória: Vasalók és vasalórendszerek

    Cikkszám: FV9867E0

    • 53 865 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:

    A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló a nagy gőzteljesítményhez egyedülálló vízkőrészecske szűrő párosul, amely garanciát nyújt a tökéletes és hatékony vasalásra. A teljesen új vízkőrészecske szűrő technológia megakadályozza lerakódások és foltok képződését a vasalt ruhákon. A folyamatos, 60 g/perc mértékű gőzkibocsátás maximális hatékonyságot biztosít és a különösen nagy, 260 g/perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődések esetén is könnyű vasalást biztosít.
    Ultimate Pure gőzölős vasaló: a tiszta gőz ereje
    A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló kiváló gőzerőt és hatékony vasalást biztosít. A ruhaápolásnál olyan nélkülözhetetlen segítőtárssá válik, amely a tökéletes eredmények garanciája. A gőz a vízkőgyűjtő rendszer teljesen új szűrőrendszerén halad át, amely összegyűjti a vízkőrészecskéket, megakadályozva ezzel lerakódások vagy foltok képződését a vasalt ruhán. Ennek köszönhetően gondtalan vasalást és kiváló eredményeket biztosít. A 3000W-os teljesítmény gyors felmelegedést, a folyamatos, akár 60 g/perc gőzkimenet pedig rendkívül hatékony vasalást biztosít. Az erős 260 g/perc gőzlöketnek köszönhetően pedig még a legmakacsabb gyűrődések is könnyen kivasalhatók. A vasaló a karbantartást nem igénylő, rendkívül jó siklást biztosító, Durilium AirGlide Autoclean vasalótalppal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik a legnagyobb praktikusság és hosszantartó teljesítmény érdekében. A Tefal Ultimate Pure vasaló ProtecStyle vasalótalp-toldóelemmel is felszerelt a finom szövetek vasalása érdekében.

      • Egyedülálló, 2 az 1-ben vízkőrészecske szűrő: kiszűri a gőzből a vízkövet és megakadályozza vízkőfoltok képződését a vasalt ruhán

      • A legkényesebb anyagok extra védelme: a ruha átégetésének veszélye és a ruha felületének kifényesedése nélkül

      • Rendkívül nagy teljesítményű gőzölős vasaló 3000W energiafelvétel a gyors bemelegedés és nagy teljesítmény érdekében

      • Nagy gőzlöket a legmakacsabb gyűrődések eltávolításához Az erős, 260 g/perc gőzlöketnek köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődések is könnyen kivasalhatók

      • Függőleges gőz

    • Vízspriccelés

    Teljesítmény 3000 Watt
    Víztartály űrtartalma 350 ml
    Folyamatos gőzkibocsátás 60 g/perc
    Hálózati kábel hossza 2.5 m
    Egyéb tulajdonságok
    Terméktípus: Gőzölős vasaló
    Teljesítmény: 3000W
    Függőleges gőzölés: 1
    Vasalótalp anyaga: Alumínium
    Vízkapacitás: 350ml
    Öntisztítás: 0
    Súly: 2260g
    Vízkőmentesítő: 1
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Tefal Ultimate Pure vasaló (FV9867E0) termékhez

    Hasonló termékek