Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Tefal Ultimate Pure vasaló (FV9867E0)

  Kategória: Vasalók és vasalórendszerek

  Cikkszám: FV9867E0

  • 53 865 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló a nagy gőzteljesítményhez egyedülálló vízkőrészecske szűrő párosul, amely garanciát nyújt a tökéletes és hatékony vasalásra. A teljesen új vízkőrészecske szűrő technológia megakadályozza lerakódások és foltok képződését a vasalt ruhákon. A folyamatos, 60 g/perc mértékű gőzkibocsátás maximális hatékonyságot biztosít és a különösen nagy, 260 g/perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődések esetén is könnyű vasalást biztosít.
  Ultimate Pure gőzölős vasaló: a tiszta gőz ereje
  A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló kiváló gőzerőt és hatékony vasalást biztosít. A ruhaápolásnál olyan nélkülözhetetlen segítőtárssá válik, amely a tökéletes eredmények garanciája. A gőz a vízkőgyűjtő rendszer teljesen új szűrőrendszerén halad át, amely összegyűjti a vízkőrészecskéket, megakadályozva ezzel lerakódások vagy foltok képződését a vasalt ruhán. Ennek köszönhetően gondtalan vasalást és kiváló eredményeket biztosít. A 3000W-os teljesítmény gyors felmelegedést, a folyamatos, akár 60 g/perc gőzkimenet pedig rendkívül hatékony vasalást biztosít. Az erős 260 g/perc gőzlöketnek köszönhetően pedig még a legmakacsabb gyűrődések is könnyen kivasalhatók. A vasaló a karbantartást nem igénylő, rendkívül jó siklást biztosító, Durilium AirGlide Autoclean vasalótalppal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik a legnagyobb praktikusság és hosszantartó teljesítmény érdekében. A Tefal Ultimate Pure vasaló ProtecStyle vasalótalp-toldóelemmel is felszerelt a finom szövetek vasalása érdekében.

   • Egyedülálló, 2 az 1-ben vízkőrészecske szűrő: kiszűri a gőzből a vízkövet és megakadályozza vízkőfoltok képződését a vasalt ruhán

   • A legkényesebb anyagok extra védelme: a ruha átégetésének veszélye és a ruha felületének kifényesedése nélkül

   • Rendkívül nagy teljesítményű gőzölős vasaló 3000W energiafelvétel a gyors bemelegedés és nagy teljesítmény érdekében

   • Nagy gőzlöket a legmakacsabb gyűrődések eltávolításához Az erős, 260 g/perc gőzlöketnek köszönhetően még a legmakacsabb gyűrődések is könnyen kivasalhatók

   • Függőleges gőz

  • Vízspriccelés

  Teljesítmény 3000 Watt
  Víztartály űrtartalma 350 ml
  Folyamatos gőzkibocsátás 60 g/perc
  Hálózati kábel hossza 2.5 m
  Egyéb tulajdonságok
  Terméktípus: Gőzölős vasaló
  Teljesítmény: 3000W
  Függőleges gőzölés: 1
  Vasalótalp anyaga: Alumínium
  Vízkapacitás: 350ml
  Öntisztítás: 0
  Súly: 2260g
  Vízkőmentesítő: 1
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Tefal Ultimate Pure vasaló (FV9867E0) termékhez

  Hasonló termékek