Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Dark Heart of Balor

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1247580

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 945 Ft
   Nettó ár: 1 531 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  CSATLAKOZZ A DISCORD KÖZÖSSÉGHEZ!


  A Játékról

  A „The Dark Heart of Balor” egy sötét fantasy hack and slash oldalsó görgető, ahol a démon megszállta Huntert játszod. Balor arksdémon megnyitotta a Pokol Kapuját az emberi birodalom felé, és démonok és szörnyek hordái özönlöttek az emberek világába, és mindent elpusztítanak, ami útjukba kerül. Meg kell védened azokat, akik még élnek, és végül el kell pusztítanod Balort, hogy bezárd a kaput. Küldetésed Eridun kontinensén keresztül visz el téged sötét kriptákba, démonokkal fertőzött vadonokba és a világ szövetének démoni szakadásaiba. Tele lesz halálos csapdákkal, lesekkel és rejtvényekkel. Az utadba kerülő ördögi ellenségek próbára teszik harci képességeidet és az újonnan felfedezett rejtélyes képességeidet. Elég erős leszel ahhoz, hogy véget vess Balor rémuralmának? A világ sorsa rajtad múlik, Hunter.

  Jellemzők:


  • Izgalmas 3D oldalra görgető hack and slash játékmenet.
  • Egy hangulatos sötét fantáziavilág, amelyet felfedezhet. A játék minden szintje egyedi környezeti dizájnt, különféle NPC-ket, valamint a játékos képességeinek és mozgásának érdekes felhasználását tartalmazza.
  • Halálos fegyverek és feloldható képességek tömkelege. A fegyverek, a közelharci és a mágikus fegyverek széles választéka áll rendelkezésére, amelyeket számos erőteljes kombinációban használhat.
  • Megölendő szörnyek és démonok serege.
  • Frissítse a rendszert. A játék előrehaladtával ügyességi pontokat kapsz, amelyekkel fejlesztheted karaktered képességeit, például többféle támadó és védekező képességet és mágiát.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Akció, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2022-08-04
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek