Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    The Elder Scrolls Online Standard Edition

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 306130

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 3 570 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    The Elder Scrolls Online Gyűjtemény: Blackwood


    Fedezze fel a birodalmi városokat és a homályos lápokat, fedezze fel Mehrunes Dagon baljós cselekményét, és soha ne kalandozz egyedül az új Companions rendszerrel. A külön megvásárolható The Elder Scrolls Online használatához szükséges.


    Újonc csomag már elérhető



    Csusszanj bele a tamrielic utazásodba a Newcomer Pack csomaggal, amely egy exkluzív szalamandra kisállatot, 1500 koronát tartalmaz a Crown Store-ban, valamint egy 150%-os élménytekercset, hogy segítse a kalandokat.

    Ez a csomag a következőket tartalmazza:

    • Exkluzív kisállat: Flame Skin Salamander
    • 1500 korona
    • 150% Experience Scroll


    A Játékról

    Tapasztalj meg egy folyamatosan bővülő történetet Tamriel egész területén a The Elder Scrolls Online-ban, egy díjnyertes online RPG-ben. Fedezzen fel egy gazdag, élő világot barátaival, vagy vágjon bele egy egyéni kalandba. Élvezze a karaktered megjelenésének és játékának teljes irányítását, a használt fegyverektől a tanult készségekig – a meghozott döntések alakítják sorsodat. Üdvözöljük a korlátok nélküli világban.

    JÁTSSZ ÚGY, ahogy KEDVES

    Harcolj, kézműveskedj, lopj, ostromolj vagy fedezz fel, és kombináld a különböző típusú páncélokat, fegyvereket és képességeket saját játékstílusod kialakításához. A kitartó, folyamatosan növekvő Elder Scrolls világban a te döntésed.

    MONDJA MEG SAJÁT TÖRTÉNETÉT

    Fedezd fel Tamriel titkait, miközben elindulsz, hogy visszaszerezd elveszett lelkedet, és megmentsd a világot a feledéstől. Éljen át bármilyen történetet a világ bármely részén, bármilyen sorrendben is – másokkal vagy egyedül.

    TÖBBJÁTÉKOS RPG

    Teljesíts küldetéseket barátaiddal, csatlakozz kalandortársaidhoz, és fedezz fel veszélyes, szörnyekkel teli kazamatákot, vagy vegyél részt epikus PvP-csatákban több száz játékossal.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Sokszereplős, többjátékos Szerepjáték
    Életkor: 18+
    Megjelenés dátuma: 2017-05-22
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a The Elder Scrolls Online Standard Edition termékhez

    Hasonló termékek