Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Elder Scrolls Online Standard Edition

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 306130

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 6 270 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  The Elder Scrolls Online Gyűjtemény: Blackwood


  Fedezze fel a birodalmi városokat és a homályos lápokat, fedezze fel Mehrunes Dagon baljós cselekményét, és soha ne kalandozz egyedül az új Companions rendszerrel. A külön megvásárolható The Elder Scrolls Online használatához szükséges.


  Újonc csomag már elérhető  Csusszanj bele a tamrielic utazásodba a Newcomer Pack csomaggal, amely egy exkluzív szalamandra kisállatot, 1500 koronát tartalmaz a Crown Store-ban, valamint egy 150%-os élménytekercset, hogy segítse a kalandokat.

  Ez a csomag a következőket tartalmazza:

  • Exkluzív kisállat: Flame Skin Salamander
  • 1500 korona
  • 150% Experience Scroll


  A Játékról

  Tapasztalj meg egy folyamatosan bővülő történetet Tamriel egész területén a The Elder Scrolls Online-ban, egy díjnyertes online RPG-ben. Fedezzen fel egy gazdag, élő világot barátaival, vagy vágjon bele egy egyéni kalandba. Élvezze a karaktered megjelenésének és játékának teljes irányítását, a használt fegyverektől a tanult készségekig – a meghozott döntések alakítják sorsodat. Üdvözöljük a korlátok nélküli világban.

  JÁTSSZ ÚGY, ahogy KEDVES

  Harcolj, kézműveskedj, lopj, ostromolj vagy fedezz fel, és kombináld a különböző típusú páncélokat, fegyvereket és képességeket saját játékstílusod kialakításához. A kitartó, folyamatosan növekvő Elder Scrolls világban a te döntésed.

  MONDJA MEG SAJÁT TÖRTÉNETÉT

  Fedezd fel Tamriel titkait, miközben elindulsz, hogy visszaszerezd elveszett lelkedet, és megmentsd a világot a feledéstől. Éljen át bármilyen történetet a világ bármely részén, bármilyen sorrendben is – másokkal vagy egyedül.

  TÖBBJÁTÉKOS RPG

  Teljesíts küldetéseket barátaiddal, csatlakozz kalandortársaidhoz, és fedezz fel veszélyes, szörnyekkel teli kazamatákot, vagy vegyél részt epikus PvP-csatákban több száz játékossal.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Sokszereplős, többjátékos, Szerepjáték
  Életkor: 18 +
  Megjelenés dátuma: 2017-05-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek