Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  The Evil Within

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 268050

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 475 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Demó már elérhető  Október 30-tól ingyenesen élvezheted az első három fejezetet. Ha úgy dönt, hogy az első három fejezet után megvásárolja a játékot, folytathatja a mentési folyamatot


  A Játékról

  A Shinji Mikami – az alapvető Resident Evil sorozat alkotója – és a Tango Gameworks tehetséges csapata által kifejlesztett The Evil Within a tiszta túlélési horror értelmét testesíti meg. Az igényesen kidolgozott környezetek, a rémisztő szorongás és a bonyolult történet ötvözésével egy magával ragadó világ jön létre, amely a feszültség csúcsára visz. A rendelkezésedre álló korlátozott erőforrásokkal a túlélésért küzdhetsz, és mélységes félelmet fogsz átélni a horror és az akció tökéletes keverékében.


  SZTORI:

  Egy hátborzongató tömeggyilkosság helyszínén nyomozva Sebastian Castellanos nyomozó és társai egy titokzatos és hatalmas erővel találkoznak. Miután látta a tiszttársak lemészárlását, Sebastian les alá kerül, és eszméletlenné válik. Amikor felébred, egy züllött világban találja magát, ahol utálatos lények kóborolnak a halottak között.
  Az elképzelhetetlen terrorral szembenézve és a túlélésért küzdve Sebastian egy ijesztő utazásra indul, hogy megfejtse, mi is van ennek a gonosz erőnek a hátterében.

  FŐBB JELLEMZŐK:

  • Pure Survival Horror Returns
   Shinji Mikami, a túlélési horror atyja visszatért, hogy egy borzongató új játékot rendezzen, kísérteties narratívával. A feszültség és a szorongás drámai módon fokozódik, ahogy felfedezed a játék elkínzott világát.

  • Brutális csapdák és csavart lények
   Nézz szembe elképzelhetetlen borzalmakkal és kegyetlen csapdákkal, miközben a túlélésért küzdesz a hatalmas esélyekkel szemben. Fordítsd önmaga ellen a gonoszt azáltal, hogy ugyanazokat az ördögi eszközöket használod elsöprő halálos lények ellen.

  • Ismeretlen veszélyek egy bizonytalan világban
   Titokzatos és gonosz félelmek tornyosulnak egy olyan világban, amely körülötted csavarodik. A folyosók, falak, ajtók és egész épületek valós időben változnak, behálózva a játékosokat egy olyan valóságba, ahol a fenyegetések bármikor és bármely irányból megjelenhetnek.

  • A horror új arca
   Tapasztalja meg a nyugtalanító valóságot, miközben megpróbál megszabadulni az elvetemült machinációktól, amelyek csak a legszörnyűbb világokban létezhetnek. Győzd le a leküzdhetetlen rettegést, és éld át a végső izgalmat a The Evil Within felfedezésével.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Életkor: 18+
  Megjelenés dátuma: 2014-10-13
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a The Evil Within termékhez

  Hasonló termékek